TechStart forside
Nyheder indenfor IT og teknologi
Annullér [x]
Log på  Bliv medlem   Om TechStart
Mandag, 20. maj, 2024
Forside   »   Hardware   Mobil & tablet   Andet   »   Sponsoreret guide: Skal du købe en ny iPad eller iPhone oplader? Så skal du være opmærksom på dette

Sponsoreret guide: Skal du købe en ny iPad eller iPhone oplader? Så skal du være opmærksom på dette


Har du mistet din gamle oplader, eller er den bare helt slidt op?

Der kan være mange årsager til at det er på tide at investere i en ny oplader til sin Apple enhed. Selvom man nemt og hurtigt kan anskaffe sig et nyt opladerkabel på nettet eller i butikkerne, kan det godt betale sig, at man laver sit forarbejde. Det er nemlig ikke lige meget, hvilken iPhone oplader du ender med at købe. Måske er det ikke første gang, at du skal ud at købe en ny oplader – derfor er det en ekstra god idé at læse med her. For det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse, hvis du laver de samme fejl igen og igen.

Der er grundlæggende tre forskellige typer oplader kabler, som det kan være en god ide at være bekendt med, før man køber en ny oplader: de uorginale kabler, de originale kabler og MFi kablerne. Du kan finde et bredt udvalg af disse opladerkabler her.


  |   via bomo.dk   |   Redaktør: jakobdam   |   Indsendt af: jakobdam

De uoriginale kabler

Som navnet afslører, så er disse oplader kabler uoriginale, hvilket vil sige, at de hverken er produceret eller godkendt af Apple. Hvis du køber et uoriginalt kabel, er der en markant større risiko for at du modtager en fejlmelding, når du har brugt kablet i et par uger. De uoriginale kabler har også en tendens til at gå hurtigere i stykker, hvis de udsættes for gentagende gnidninger, tryk og ridser. Selvom der er mange ulemper ved at købe et uoriginalt kabel, så findes der stadig nogle fordele. En betydelig fordel er den meget lave pris. Du kan hurtigt spare op til 50-70% på et uoriginalt oplader kabel, hvilket er tiltrækkende for mange mennesker. Dog skal du være meget opmærksom på, hvor meget du betaler. Du skal helst undgå at købe uoriginale kabler for under 40 kroner, da du næsten kan være sikker på, at kablets materiale er meget ringere end uoriginale kabler over 40 kroner. Det vil sige, at kablet sjældent vil holde mere end et par måneder. Hvis du gerne vil spare penge og du ikke ønsker at betale dyre domme for et originalt kabel, så hold dig til de uoriginale kabler i prislejen 50 – 90 kroner. Uanset hvad, skal du have 100% tillid til den butik, hvor du køber dit uoriginale kabel.


MFi-kablerne

MFi kablerne er en kombination mellem et uoriginalt og originalt kabel. MFi står for ”Made for iPhone/iPad/iPod”, hvilket indikerer, at kablet er produceret med en original Apple chip, som sikrer en optimal og stabil opladning. Ethvert MFi kabel er godkendt af Apple, og lever op til Apples egne produktionskrav. Man kan dog ikke sige at kablet er 100% originalt, da MFi kablerne produceres af vidt forskellige producenter. Fordelen ved disse MFi kabler er, at de ofte er produceret med stof, læder eller metal-materiale rundt om selve kablet, så du undgår, at kablet flosser i enderne eller hurtigt går i stykker. Du vil ofte finde MFi kabler, der er langt bedre end de originale Apple kabler. Med et MFI vil du aldrig gå galt i byen. Prismæssigt ligger MFi kablerne på webshoppen Bomo.dk på sølle 100 – 200 kroner stykket.


De originale Apple kabler

Det originale Apple kabel er identisk med det kabel som medfølger, når man køber en iPhone eller iPad. Det originale Apple kabel er det samme kabel som fulgte med, da du købte din iPhone/iPad. Med et originalt kabel er du sikret en stabil, sikker og hurtig opladning. Der er dog et lille men. Lige siden Apple introducerede os forbrugere for deres nye lightning oplader kabler, har der været ballade med dem. Hvis du tager et smut forbi Apples officielle webbutik, så bugner det med dårlige anmeldelser af deres lightning oplader kabler. Det skyldes flere faktorer, dog har kablet altid haft en tendens til at flosse i enderne, hvilket har været et velkendt problem længe. Derudover, så fungerer kablet ofte upåklageligt og kan holde mange år frem, hvis du ikke udsætter det for slemme tryk og gnidninger. Så hvis du vil være på den sikre side, så er det altid en god idé at købe et originalt Apple oplader kabel. Prisniveauet ligger i mellem 120 - 200 kroner. 

Sponsoreret guide: Skal du købe en ny iPad eller iPhone oplader? Så skal du være opmærksom på dette

Billede: https://bomo.dk


Kategori: Hardware   Mobil & tablet   Andet  


Tags: sponsoreret   guide   bomo.dk   kabler   iphone   ipad   opladning  

Kommentarer: 0
Visninger: 1760
Gå til kilde
Foreslå rettelser

Du skal være logget på for at kommentere.Log på via "log på"-linket i toppen eller bliv medlem.Relaterede nyheder:

  Alle nyheder i samme kategori Alle nyheder på TechStart

Torsdag, 02/05, kl. 08:08
Tilbagekald af Mario Kart go-cart til børn

Læs mere...

Mandag, 19/02, kl. 13:55
Sponsoreret: Få fingrene i de perfekte høretelefoner

Læs mere...

Onsdag, 24/01, kl. 15:42
NAMM 2024: Ny effektenhed til sangere: BOSS VE-22 Vocal Performer

Læs mere...

Fredag, 12/01, kl. 09:02
Microsoft AI finder nyt materiale til erstatning for li-ion batterier

Læs mere...

Tirsdag, 19/12, kl. 15:45
Sponsoreret: Spar penge med et fleksibelt kontor

Læs mere...

^ Gå til top

 
Indsend nyhed »  
Seneste kommentarer i:
Hvad er dette?


Søges: Gammelt 486 bundkort til projekt.


Skærm / Skærmelement til Dell Vostro 3550 15.6"


Pas på: Dansk firma snyder Netflix-kunder


Min seneste besættelse...


VR-ready computer - er I klar? :)


AVG pinger ud af Techstart (hacked?)


Jeg er ham...


Apple Pay og Danmark?


TechStart har givet sit bud på årets bedste smartphone


10 dage siden sidste nyhed


Skype sound recorder


Gamle computere.


Engelsk pund nede med 10% - billigt elektronik :)


Standalone mikrofon.


Lexar introducerer 3 nye ultrakompa


SanDisk lancerer microSD-kort med 1


Pokémon Go spillere kan langt om læ


Alternativet, S og SF ønsker pant p


LG lancerer ny 31,5 tommer skærm me


Alienware udgiver tynd og letvægts


Nintendo udgiver nye trådløse retro


Sony lancerer PlayStation Classic


8K er på vej: 33 MPixels fjernsyn


JVC udgiver mere prisvenlig 4K DLP-


Sponsoreret artikel: Snabel a


Officiel Tor browser udkommer til A


Nintendo lancerer online service fo


Western Digital lancerer nye SSDer


ASUS Mixed Reality Headset kommer s