TechStart forside
Nyheder indenfor IT og teknologi
Annullér [x]
Log på  Bliv medlem   Om TechStart
Lørdag, 24. februar, 2024
Forside   »   Online   Andet   »   Sponsoreret guide: Optimering af online markedsføring

Sponsoreret guide: Optimering af online markedsføring


Vil du optimere din online markedsføring? Så læs videre her...


  |   via wemarket.dk   |   Redaktør: jakobdam   |   Indsendt af: jakobdam

I dag er der mange forskellige virksomheder, som ejer en hjemmeside, og måske endda er på de sociale medier, men det går måske ikke, som de vil have det. Der sker ofte det, at virksomheder laver en flot side på de sociale medier og en hjemmeside, men de glemmer alt om markedsføringen. Eller også fungerer markedsføringen ikke optimalt, og derved opnår de ikke de resultater, de havde håbet på. Det kan være svært at nå ud til sine kunder på internettet, da konkurrencen er høj. Strategien spiller derfor en stor rolle og kan være med til, at kunderne får øje på ens hjemmeside. Lige meget om du skal have en ny hjemmeside, eller du skal have hjælp med din markedsføring på de sociale medier, så er et webbureau noget, der er yderst effektivt, og kan spare dig for en masse penge samt sørge for, at du får tid til at arbejde på din virksomhed og lade markedsføringen være op til eksperterne.


Find et webbureau, der passer til dig

Der er mange forskellige webbureauer derude, og det kan derfor være svært at finde ud af, hvilket et man skal vælge. Derfor kan det være en mulighed at optimere sin markedsføring ved at finde et webbureau såsom Wemarket.dk. – De har styr på online markedsføring, og de hjælper dig med at strukturere det hele. Derudover giver de dig et uforpligtende tilbud, som passer til dine behov. Herunder kan du se hvilke områder, de specialiserer sig indenfor, så du kan få et bedre overblik over deres ydelser.

En af områderne er Google Adwords, som handler om at annoncere på Google – det er de annoncer, man ser øverst oppe lige over de organiske søgeresultater. Wemarket.dk hjælper dig med opsætning af en Google adwordskonto og diverse søgekampagner. Derudover hjælper de dig også med YouTube videoannoncering, display/bannerannoncering og Google Shopping annoncering (PLA).

Et andet populært område er Facebook. Du vil få professionel hjælp til opsætning af en annoncekonto, og uanset om du vil sælge produkter, have mere trafik til din hjemmeside eller flere fans på din Facebookside, så lærer du alt om at udvikle en strategi samt at bruge redskaber som Business Manager, flows og DPA, der vil gøre din annoncering på Facebook mere succesfuld.

Så er der Søgemaskineoptimering også kaldet SEO, som handler om at optimere din trafik til din hjemmeside og din synlighed gennem de forskellige søgemaskiner. Der er mange faktorer, der spiller ind, når søgemaskiner skal rangere hjemmesider eksempelvis din klikrate, hvor hurtig din loadtid er, brancherelevante links m.m., og derfor kan et webbureau hjælpe dig med at få styr på alt det. Der bliver brugt redskaber såsom hastighedsoptimering, søgeordsanalyse, linkbuilding, lokal SEO og mange flere.

Hvad enten du skal have en ny hjemmeside eller gerne vil redesigne den – Så er en moderne og flot hjemmeside mere attraktiv og virker samtidig mere professionel, når den er struktureret ordentligt. Wemarket.dk har specialiseret sig i flere forskellige systemer eksempelvis Scannet, Wannafind, Shopify, Smartweb og WordPress, så mulighederne er mange, og du vil få et skræddersyet design samt konverteringsoptimering og implementering.

Rigtig mange danskere bruger sociale medier – 67 % af den danske befolkning bruger Facebook, og LinkedIn har 150.000 danske brugere, som er aktive hver dag. Derudover er der over 400 millioner brugere på Instagram, over 1 milliard brugere på YouTube hver måned, og Snapchat er også utrolig populært. Så hvad enten du gerne vil nå ud til en bred målgruppe eller en specifik målgruppe, så er sociale medier der hvor du skal fokusere din opmærksomhed hen mod. Hvis din målgruppe er 12-29 år, så er det især Instagram og Snapchat, hvor din markedsføring primært skal foregå.


Få mere information på nettet

Så står du og mangler hjælp til din online markedsføring? Bruger du penge på annoncer, der ikke giver de resultater, du gerne vil have? Mangler du en ny hjemmeside, eller vil du gerne øge trafikken til den, du allerede har? Eller måske vil du gerne have vækst på de sociale medier og øge din omsætning. Lige meget hvad dine ønsker er i forhold til markedsføring – Så er et webbureau et skridt i den rigtige retning. Er du interesseret i at finde yderligere information omkring markedsføring så læs mere om webbureauet her. Du kan blandt andet øge din omsætning hver måned med en VækstPartner hos Wemarket – En Vækst-Partner er en marketingsekspert, der sammen med dig lægger en strategi og derefter tager sig af din digitale markedsføring såsom kontinuerlig optimering, afrapportering og effektmåling.

Sponsoreret guide: Optimering af online markedsføring

Billede: wemarket.dk


Kategori: Online   Andet  


Tags: wemarket.dk   sponsoreret guide   digital marketing   webbureau   søgemaskineoptimering   seo    

Kommentarer: 0
Visninger: 2303
Gå til kilde
Foreslå rettelser

Du skal være logget på for at kommentere.Log på via "log på"-linket i toppen eller bliv medlem.Relaterede nyheder:

  Alle nyheder i samme kategori Alle nyheder på TechStart

Mandag, 19/02, kl. 13:55
Sponsoreret: Få fingrene i de perfekte høretelefoner

Læs mere...

Onsdag, 24/01, kl. 15:42
NAMM 2024: Ny effektenhed til sangere: BOSS VE-22 Vocal Performer

Læs mere...

Fredag, 12/01, kl. 09:02
Microsoft AI finder nyt materiale til erstatning for li-ion batterier

Læs mere...

Tirsdag, 19/12, kl. 15:45
Sponsoreret: Spar penge med et fleksibelt kontor

Læs mere...

Onsdag, 22/11, kl. 11:03
Frem og tilbage: Sam Altman tilbage som CEO hos OpenAI

Læs mere...

^ Gå til top

 
Indsend nyhed »  
Seneste kommentarer i:
Hvad er dette?


Søges: Gammelt 486 bundkort til projekt.


Skærm / Skærmelement til Dell Vostro 3550 15.6"


Pas på: Dansk firma snyder Netflix-kunder


Min seneste besættelse...


VR-ready computer - er I klar? :)


AVG pinger ud af Techstart (hacked?)


Jeg er ham...


Apple Pay og Danmark?


TechStart har givet sit bud på årets bedste smartphone


10 dage siden sidste nyhed


Skype sound recorder


Gamle computere.


Engelsk pund nede med 10% - billigt elektronik :)


Standalone mikrofon.


Lexar introducerer 3 nye ultrakompa


SanDisk lancerer microSD-kort med 1


Pokémon Go spillere kan langt om læ


Alternativet, S og SF ønsker pant p


LG lancerer ny 31,5 tommer skærm me


Alienware udgiver tynd og letvægts


Nintendo udgiver nye trådløse retro


Sony lancerer PlayStation Classic


8K er på vej: 33 MPixels fjernsyn


JVC udgiver mere prisvenlig 4K DLP-


Sponsoreret artikel: Snabel a


Officiel Tor browser udkommer til A


Nintendo lancerer online service fo


Western Digital lancerer nye SSDer


ASUS Mixed Reality Headset kommer s