TechStart forside
Nyheder indenfor IT og teknologi
Annullér [x]
Log på  Bliv medlem   Om TechStart
Søndag, 25. februar, 2024
Forside   »   Mobil & tablet   Andet   »   Sponsoreret artikel: 6 grunde til at overveje den nye iPhone XS

Sponsoreret artikel: 6 grunde til at overveje den nye iPhone XS


Selvom der efterhånden er gået nogle måneder siden Apple lancerede deres seneste kuld af iPhones, så er glæden stadig stor iblandt mange gadgetfans verden over.


  |   via coolpriser.dk   |   Redaktør: jakobdam   |   Indsendt af: jakobdam

Præsentationen foregik i Steve Jobs Theater i Californien, og selvom Apple ikke officielt meldte ud, at der ville blive fremvist nye iPhone-modeller ved denne begivenhed, så var det ikke til stor overraskelse for både fans, journalister og branchefolk, da sløret blev løftet for 3 nye modeller. Hvis du i dag har en ældre mobiltelefon, som måske er ved at være lidt sløv, så overvejer du måske at opgradere til den nye iPhone. Men inden du svinger kortet, så læs med her og dan dig et overblik over, hvad de nye iPhones kan tilbyde.


Teknologiske features som du skal kende inden du køber den nye iPhone XR, XS eller XS Max

Der er masser af features bagt ind i Apples nye iPhone XR, XS og iPhone XS Max. Vi har valgt at fokusere på dem som vi mener, vil gøre den største forskel i dag-til-dag brug.


Større skærmstørrelser

Med sidste års iPhone X var størrelsen fastsat til 5.8 tommer. I år har Apple anerkendt behovet for differentiering i skærmstørrelser, hvor nogle bare vil have mere skærmplads på deres smartphone. Den nye iPhone XS der erstatter X’eren, kan du stadig få i 5.8 tommer men du kan også vælge den større skærm på 6.1 tommer med den nye iPhone XR eller iPhone XS Max. Der er med andre ord skærmplads til ethvert behov.


En A12 Bionic processor

Den store stjerne på årets præsentation i Californien var den nye A12-chip, der er den første 7-nanometer processor til iPhone. Vil du have bedre ydelse? Apple fortæller at denne nye processor er 15% hurtigere og bruger 40% mindre strøm sammenlignet med A11-chippen. Derudover er de 4 kerner i processoren 50% mere effektive end sidste års processor. Den indbyggede GPU er ligeledes blevet 50% hurtigere. Oven i det kommer den 8-kernede neural engine og en ny billede signal processor. Den nye processor byder altså på et hav af forbedringer til ydelsen, som vil få din iPhone til at føles mere responsiv i hverdagen.


Kameraforbedringer

Den førnævnte billede signal processor gør rigtig meget for kvaliteten af de billeder du tager med den nye iPhone. Men denne års model kommer også med en hel del forbedringer til kameraet. Nu understøtter det bl.a. Smart HDR, hvilket øger antallet af detaljer fanget når du tager et foto. Det betyder også mere balancerede billeder og eftersom Smart HDR gør dette hurtigere end tidligere, så skulle du ikke bemærke nogen ’shutter lag’ når du skyder løs fra kameraknappen. Kameraet byder fortsat på dobbelt linser, som også var introduceret i iPhone X og med 12 megabit. Apple fortæller dog at censoren er større på de nye modeller, hvilket skulle forbedre kvaliteten i rum med svag belysning.


Længere batteritid

Imens iPhone skulle kunne holde i ca. 11 timer, så fortæller Apple, at de nye iPhones skulle kunne holde endnu længere. Dette var dog ikke tilfældet da vi selv testede iPhone XS, hvor vi browsede nettet indtil den løb tør for strøm, hvilket skete efter ca. 9 timer og 35 minutter. iPhone XS Max holdte sig dog kørende i ca. en time længere. Hvis du vil have en iPhone der holder batteri i længere tid, så skal du altså gå efter den store model. Alternativt anskaffe dig en powerbank til iPhone, som kan give din iPhone mere strøm på farten. Powerbanks kan fås med forskellig kapacitet så vær sikker på at vælge den rigtige til din model.


Hurtige Face ID

Med iPhone X introducerede Apple muligheden for at låse din telefon op med dit ansigt. En feature som der i øvrigt er blevet taget rigtig godt imod fra forbrugere. Processen med at låse din telefon op med ansigtet er ikke ændret i iPhone XS eller XR. Apple fortæller dog at dden nye processor har gjort, at Face ID nu er hurtigere end tidligere. Vi testede dette med en iPhone X og kunne se en svag forbedring. Det er dog altid rart at se når Apple forbedrer eksisterende features. Dette ikke mindst på hastigheden så man hurtigere kan få adgang til sin telefon. Vi er enige i at Face ID er en klar forbedring over Touch ID, der nogle gange kunne have problemer hvis man havde våde eller snavsede fingre.


Support for et ekstra SIM kort

Den sidste feature vi vil fremhæve, er muligheden for at bruge et fysisk og elektronisk SIM-kort i de nye iPhones. Dette er dog mest brugbart, hvis du rejser en del og ønsker, at bruge et lokalt abonnement i det land du opholder dig i. Det kan dog også bruges, hvis du ønsker 2 telefonnumre tilknyttet din iPhone herhjemme. Dette kunne f.eks. være et privatnummer og virksomhedsnummer. Herhjemme understøtter enkelte udbydere allerede eSIM og det må forventes af flere udbydere er på vej, så vi på sigt slipper for fysiske SIM-kort.

Dette var 6 features som vi mener vil have størst værdi i vores dag-til-dag brug. Har du i dag en ældre iPhone og overvejer du at opgradere til den nye iPhone XR eller XS? Vi håber at denne guide har besvaret nogle af dine spørgsmål.

Sponsoreret artikel: 6 grunde til at overveje den nye iPhone XS

Billede: coolpriser.dk


Kategori: Mobil & tablet   Andet  


Tags: sponsoreret artikel   coolpriser.dk   priser   prissammenligning   portal   tilbud   iphone xs  

Kommentarer: 0
Visninger: 1696
Gå til kilde
Foreslå rettelser

Du skal være logget på for at kommentere.Log på via "log på"-linket i toppen eller bliv medlem.Relaterede nyheder:

  Alle nyheder i samme kategori Alle nyheder på TechStart

Mandag, 19/02, kl. 13:55
Sponsoreret: Få fingrene i de perfekte høretelefoner

Læs mere...

Onsdag, 24/01, kl. 15:42
NAMM 2024: Ny effektenhed til sangere: BOSS VE-22 Vocal Performer

Læs mere...

Fredag, 12/01, kl. 09:02
Microsoft AI finder nyt materiale til erstatning for li-ion batterier

Læs mere...

Tirsdag, 19/12, kl. 15:45
Sponsoreret: Spar penge med et fleksibelt kontor

Læs mere...

Onsdag, 22/11, kl. 11:03
Frem og tilbage: Sam Altman tilbage som CEO hos OpenAI

Læs mere...

^ Gå til top

 
Indsend nyhed »  
Seneste kommentarer i:
Hvad er dette?


Søges: Gammelt 486 bundkort til projekt.


Skærm / Skærmelement til Dell Vostro 3550 15.6"


Pas på: Dansk firma snyder Netflix-kunder


Min seneste besættelse...


VR-ready computer - er I klar? :)


AVG pinger ud af Techstart (hacked?)


Jeg er ham...


Apple Pay og Danmark?


TechStart har givet sit bud på årets bedste smartphone


10 dage siden sidste nyhed


Skype sound recorder


Gamle computere.


Engelsk pund nede med 10% - billigt elektronik :)


Standalone mikrofon.


Lexar introducerer 3 nye ultrakompa


SanDisk lancerer microSD-kort med 1


Pokémon Go spillere kan langt om læ


Alternativet, S og SF ønsker pant p


LG lancerer ny 31,5 tommer skærm me


Alienware udgiver tynd og letvægts


Nintendo udgiver nye trådløse retro


Sony lancerer PlayStation Classic


8K er på vej: 33 MPixels fjernsyn


JVC udgiver mere prisvenlig 4K DLP-


Sponsoreret artikel: Snabel a


Officiel Tor browser udkommer til A


Nintendo lancerer online service fo


Western Digital lancerer nye SSDer


ASUS Mixed Reality Headset kommer s