TechStart forside
Nyheder indenfor IT og teknologi
Annullér [x]
Log på  Bliv medlem   Om TechStart
Mandag, 27. maj, 2024
Forside   »   Software   Online   Andet   »   Sponsoreret: Organiser dine kurser på mobilen

Sponsoreret: Organiser dine kurser på mobilen


Fremtiden ligger på nettet. Derfor kan du også få fremtidens undervisning direkte på mobilen. Med det nye, danske e-learningssystem LMS kan du holde styr på dine medarbejderes generelle kompetenceniveau. 


  |   via elearningspecialist.com   |   Redaktør: jakobdam   |   Indsendt af: jakobdam

På den måde kan du få et fuldt overblik over, hvilke områder der kan forbedres i din virksomhed, og hvor du skal sætte ind. Du kan tjekke kurserne direkte på mobilen og holde dig og deltagerne opdateret undervejs.

E-learning er fremtiden. Det er sådan vi lærer os kompetencer fremover, så vi kan forbedre os på et arbejdsmarked, der bliver gradvist mere digitalt. Hvis du underviser i kurser online, er det vigtigt, du har det fulde overblik over, hvor mange deltagere du har, og hvem der har gennemført kurset. Med e-learning specialist kan du få det fulde overblik over dine kurser online.

E-learning specialist har udviklet en platform, der gør det muligt for dig at holde styr på alt det administrative ved dine kurser. Activate LMS hedder platformen, den er danskudviklet, og den giver dig det fulde overblik over kursets deltagere.

Hold styr på dine deltagere med mobilen


Hvad er LMS?

Activate LMS er en platform for e-learning, som du kan bruge til at organisere din e-kurser med. LMS står for Learning Management System, og det er som navnet antyder et værktøj til at administrere e-learning og online kurser med. Du kan hente platformen direkte ned på din mobil, din tablet eller din computer og derfor holde løbende øje med kurserne.

Med LMS bliver alt det kedelige ordnet direkte via platformen. Informationer og brugeroplysninger som navn og e-mail bliver oprettet og opdateret i Active LMS, og brugerne får tildelt e-learning helt automatisk efter deres jobfunktion og organisation.

Brugerne af LMS får således også besked, hvis der er mere e-learning til dem, og endnu vigtigere hvis de har misset nogle opgaver, de mangler at løse. Brugernes resultater bliver herefter registreret, og det kan bruges i rapporter til at se virksomhedens lærings- og kompetenceniveau.  

Det vigtigste ved LMS er, at det kører helt automatisk, så du slipper for at holde opsyn med alle de småting, der kan gå galt ved at arrangere et online kursus. LMS sørger for, at der er styr på alt papirarbejdet, så du slipper for besværet. Så er du sikker på, det bliver gjort og vigtigst af alt, at det bliver gjort ordentligt.

Hvis du har LMS tilknyttet din virksomhed, kan du spore dine medarbejderes kompetencer, deres læringsmål og hvor I mangler konkret læring om et emne eller produkt. Du får det samlede overblik over dine medarbejderes læringskompetencer og deres niveau, og du kan derfor gøre din virksomhed langt mere konkurrencedygtig ved at lappe hullerne i jeres kompetencepøl.

E-learning er fremtiden. Det er sådan vi lærer os kompetencer fremover, så vi kan forbedre os på et arbejdsmarked, der bliver gradvist mere digitalt. Hvis du underviser i kurser online, er det vigtigt, du har det fulde overblik over, hvor mange deltagere du har, og hvem der har gennemført kurset. Med e-learning specialist kan du få det fulde overblik over dine kurser online.

E-learning specialist har udviklet en platform, der gør det muligt for dig at holde styr på alt det administrative ved dine kurser. Activate LMS hedder platformen, den er danskudviklet, og den giver dig det fulde overblik over kursets deltagere.

Styrk dine medarbejderes kompetencer med Activate LMS


Tilpas e-learning din virksomhed

Hvis du savner, at medarbejderne i din virksomhed bliver bedre til et konkret emne, kan du følge deres kompetenceudvikling via LMS. Det giver dig et samlet overblik over, hvad jeres styrker i virksomheden er, samt hvilke svagheder I har. Du har derfor mulighed for konkret at gå ind og afgøre, hvor I skal investere penge i læring og undervisning.

I kan dermed skabe jeres egne kurser. Det kan være jeres medarbejdere skal blive bedre til at orientere sig inden for GDPR-reglementet. Så kan I tilpasse et e-kursus jeres medarbejde og følge med i, hvem der gennemfører, og hvem der ikke gør. Det kan være kompetencerne inden for Excel skal styrkes, så foregår det på samme måde.

Der er utallige muligheder for at lære med e-learning. Brugerne af LMS kan hente deres undervisningsmateriale direkte ned på både mobil og computer. Det vigtigste er, at der er internet, og dine brugere har mulighed for at tilgå det.

Med LMS som e-learningsplatform bliver det muligt for dig at få det komplette overblik over din virksomhed. Du kan gøre din virksomhed langt mere konkurrencedygtig i forhold markedet og styrke dine muligheder for succes. Det er vigtigt med medarbejdere, der er skarpe og dygtige og med LMS, giver du dine medarbejdere alle muligheder for at styrke virksomhedens brand.


En enkel og billig e-learningsplatform

Med Activate LMS får du en billig og brugervenlig e-learningsplatform, der vil gavne din virksomhed i det længere løb. Når alt det kedelige bliver ordnet af LMS, så giver du dig en masse tid i den anden ende til at fokusere på det du skal med din virksomhed – nemlig at tjene penge. LMS gør det let og enkelt at administrere online undervisning, og du kan tracke både undervisning og kompetencer hos dine medarbejdere i din virksomhed direkte på mobilen.

E-learning specialist giver også særlige tilbud til virksomheder med særlige behov. Du kan derfor ringe til en uforpligtende snak for at høre mere om, hvad de kan gøre for dig. Hvis der er bestemte huller som din virksomhed skal have opfyldt, så har e-learning specialisten måske et tilbud, der er skræddersyet til dig.

Sponsoreret: Organiser dine kurser på mobilen

Billede: elearningspecialist.com


Kategori: Software   Online   Andet  


Tags: sponsoreret indhold   elearningspecialist.com   e-learning   activate lms   learning management system  

Kommentarer: 0
Visninger: 2008
Gå til kilde
Foreslå rettelser

Du skal være logget på for at kommentere.Log på via "log på"-linket i toppen eller bliv medlem.Relaterede nyheder:

  Alle nyheder i samme kategori Alle nyheder på TechStart

Torsdag, 02/05, kl. 08:08
Tilbagekald af Mario Kart go-cart til børn

Læs mere...

Mandag, 19/02, kl. 13:55
Sponsoreret: Få fingrene i de perfekte høretelefoner

Læs mere...

Onsdag, 24/01, kl. 15:42
NAMM 2024: Ny effektenhed til sangere: BOSS VE-22 Vocal Performer

Læs mere...

Fredag, 12/01, kl. 09:02
Microsoft AI finder nyt materiale til erstatning for li-ion batterier

Læs mere...

Tirsdag, 19/12, kl. 15:45
Sponsoreret: Spar penge med et fleksibelt kontor

Læs mere...

^ Gå til top

 
Indsend nyhed »  
Seneste kommentarer i:
Hvad er dette?


Søges: Gammelt 486 bundkort til projekt.


Skærm / Skærmelement til Dell Vostro 3550 15.6"


Pas på: Dansk firma snyder Netflix-kunder


Min seneste besættelse...


VR-ready computer - er I klar? :)


AVG pinger ud af Techstart (hacked?)


Jeg er ham...


Apple Pay og Danmark?


TechStart har givet sit bud på årets bedste smartphone


10 dage siden sidste nyhed


Skype sound recorder


Gamle computere.


Engelsk pund nede med 10% - billigt elektronik :)


Standalone mikrofon.


Lexar introducerer 3 nye ultrakompa


SanDisk lancerer microSD-kort med 1


Pokémon Go spillere kan langt om læ


Alternativet, S og SF ønsker pant p


LG lancerer ny 31,5 tommer skærm me


Alienware udgiver tynd og letvægts


Nintendo udgiver nye trådløse retro


Sony lancerer PlayStation Classic


8K er på vej: 33 MPixels fjernsyn


JVC udgiver mere prisvenlig 4K DLP-


Sponsoreret artikel: Snabel a


Officiel Tor browser udkommer til A


Nintendo lancerer online service fo


Western Digital lancerer nye SSDer


ASUS Mixed Reality Headset kommer s