TechStart forside
Nyheder indenfor IT og teknologi
Annullér [x]




Log på  Bliv medlem   Om TechStart
Torsdag, 25. april, 2024
Ny cinematic trailer for Mass Effect: Androma er ude nu

Billede: youtube

Tirsdag, 08. november 2016 - 15:08

  Spil  

Ny cinematic trailer for Mass Effect: Androma er ude nu


I forbindelse med N7-dagen (Mass Effects uofficielle mærkedag) har BioWare udgivet en ny cinematic trailer for det kommende Mass Effect: Andromeda.

I spillet skal man i rollen som en Pathfinder, lede menneskehedens søgen efter et nyt hjem i en ny og uudforsket del af rummet.

Mass Effect: Andromeda forventes at udkomme tidligt næste år.

Se den flotte cinematic trailer ved at klikke på "Læs mere"-linket nedenfor.


» Læs mere   |   Redaktør: jakobdam   |   Indsendt af: jakobdam   |   Antal kommentarer 0   |   Antal visninger 1768


   
Googles DeepMind AI skal spille StarCraft II

Billede: Blizzard

Mandag, 07. november 2016 - 08:36

  Spil   Andet  

Googles DeepMind AI skal spille StarCraft II


BlizzConn 2016 i Anaheim, Californien, bød bl.a. på at Google og Blizzard annoncerede et samarbejde, hvor de vil træne Googles DeepMind AI til at spille StarCraft II.

StarCraft II adskiller sig fra andre spil som vi tidligere har set kunstige intelligenser brilliere i, såsom Skak og Go, idet StarCraft II ikke tillader spilleren at vide alt. Man skal selv sende prober/spejdere ud for at opklare de dele af kortet man ikke kan se - og det giver nye udfordringer for DeepMind AI.

Google og Blizzard har i samarbejde udviklet et specielt API der tillader AI'en at kontrollere enheder og tilgå spillet direkte. Derudoverh ar de udviklet et nyt billedbaseret interface der leverer lavopløste billeddata for både kortet og minikortet.

Det hele er stadigvæk på et tidligt stadie - men tjek videoen hvor det hele forklares, ved at klikke på "Læs mere"-linket nedenfor.


» Læs mere   |   Redaktør: jakobdam   |   Indsendt af: jakobdam   |   Antal kommentarer 6   |   Antal visninger 2209


   
Google Brain laver AI'er som kan lave ny kryptering

Billede: https://movietvtechgeeks.com

Fredag, 28. oktober 2016 - 19:23

  Software   Online  

Google Brain laver AI'er som kan lave ny kryptering


Forskere hos Google Brain, som ikke associeret med Deepmind, har lavet 3 neurale computernetværk, kaldet Alice, Bob og Eve, hvor de skal lave kryptering og bryde den, som er publiceret i en artikel på arxiv.

I den klassiske opsætning kommunikerer Alice med Bob over en usikker linje, hvor Eve kan aflytte kommunikationen. Forskerne gav hver af de neurale netværk en opgave og et tabskriterie. Alices opgave var at lave en kryptering, som ikke kunne brydes af Eve, men læses af Bob, og tabskriteriet var at Eves gæt ikke måtte være bedre end tilfældige gæt. Ligeledes var Bobs opgave at dekryptere Alices meddelse, og tabskriteriet var at den dekryptede meddelelse ikke måtte være for langt fra den originale tekst. For Eve var opgaven at opfange og dekryptere meddelelsen fra Alice, og tabskriteriet var at Eves gæt skulle være bedre end et tilfældigt gæt. Derudover delte alle 3 neurale netværk den originale tekst, mens Alice og Bob delte en nøgle (symmetrisk kryptering).

Forskerne fandt at Eve gradvis blev bedre, men at Alice og Bob på et tidspunkt forbredrede krypteringen, således at Eve ikke længere kunne dekryptere den.


Redaktør: thimon   |   Indsendt af: thimon   |   Antal kommentarer 0   |   Antal visninger 1730


   
Microsofts Supercut-event afslører bl.a. ny Surface tablet, Windows 10-nyheder og et nyt VR-headset

Billede: microsoft

Torsdag, 27. oktober 2016 - 12:55

  Hardware   Software  

Microsofts Supercut-event afslører bl.a. ny Surface tablet, Windows 10-nyheder og et nyt VR-headset


Microsofts Supercut-event er afholdt, og i den forbindelse løftede Microsoft sløret for en række kommende interessante ting.

Windows 10: Creators Update

Denne store Windows-opdatering kommer tidligt i 2017, og vil bl.a. byde på et nyt 3D-program ved navn 3D Paint. Derudover vil den have live streaming og custom turneringer for XBox app'en.

 

Windows VR headsets

Udover deres AR-headset HoloLens kommer Microsoft med et VR-headset. Prisen vil blive USD 299,- og platformen vil være den samme som for HoloLens. Der er endnu ingen forlydender om en udgivelsesdato, men store mærker som HP, Dell, ASUS, Lenovo og Acer vil stå for at få det nye Windows VR headset på markedet.

Surface Studio

Det nyeste medlem af Surface-familien har fået navnet Surface Studio, og den er blot 12,5mm i tykkelse. Der er tale om en all-in-1 computer med 28" PixelSense skærm, GeForce 980M og Intel i7-processor. Hukommelsen kan være på op til 32 GB, og lagringskapaciteten op til 2 TB. Den kan forudbestilles allerede nu til en pris på USD 2.999,-.

Surface Dial

Her er tale om en ny input-enhed til Microosfts Surface-produkter. Den lille enhed giver haptisk feedback, og den kan endda sættes på skærmen til kontekstbestemt styring. Surface Dial udkommer i november til USD 99,99 og medfølger gratis med Surface Studio forudbestillinger.

Surface Book i7

Sidste års model er nu opgraderet med en Intel i7-processor og et større batteri, der giver op til 16 timers batterilevetid. Den udkommer i november til en pris på USD 2.399,-.


Redaktør: jakobdam   |   Indsendt af: thimon   |   Antal kommentarer 0   |   Antal visninger 1867


   
Ny iOS 10.1 opdatering giver Portrait Mode til iPhone 7 Plus og retter kritisk sikkerhedsfejl

Billede: apple

Onsdag, 26. oktober 2016 - 07:50

  Mobil & tablet  

Ny iOS 10.1 opdatering giver Portrait Mode til iPhone 7 Plus og retter kritisk sikkerhedsfejl


Apple har udgivet iOS 10.1, der bl.a. giver iPhone 7 Plus det nye Portrait Mode, hvor man kan skabe en meget lav dybdeskarphed i stil med systemkameraer med store sensorer.

Derudover er der en række nyheder og fejlrettelser til Photos, iCloud backup og iMessage.

Den mest kritiske sikkerhedsfejl er dog uden tvivl denne:

CoreGraphics
Impact: Viewing a maliciously crafted JPEG file may lead to arbitrary code execution

Det betyder i realiteten at det er nok at vise et JPEG-billede, som man i praksis ikke kan surfe internettet uden at støde på. Det er sikkerhedsforskeren Marco Grassi fra GreenLab der har fundet sikkerhedshullet, men der er ingen forlydender om hvilke iOS-versioner der er omfattet af sårbarheden eller hvordan den i praksis virker.

Sårbarheden er dog blevet tilføjet Common Vulnerabilities and Exposures databasen, så disse informationer skulle snart blive tilgængelige.

Udover iOS 10.1 er også watchOS 3.1 og macOS 10.12.1 ude nu.


Redaktør: jakobdam   |   Indsendt af: jakobdam   |   Antal kommentarer 0   |   Antal visninger 1580


   
Nu kan du vinde et par af den nye generation Nike Mag

Billede: nike

Mandag, 10. oktober 2016 - 09:06

  Andet  

Nu kan du vinde et par af den nye generation Nike Mag


Den nye generation af Nike Mag, der er inspireret af "Tilbage Til Fremtiden", udloves af Nike i et lotteri, hvor 89 par af de selvsnørende sko kan vindes.

Et lod koster USD 10,- og pengene går til The Michael J. Fox Foundation, hvor man forsker i at finde en kur mod Parkinson.

Denne nye version af de selvsnørende Nike Mag, har det nyudviklede Adaptive Fit system indbygget, som vi senere vil få at se i HyperAdapt 1.0.

3 knapper på indersiden af støvlerne giver mulighed for at tilpasse hvor stramt skoene skal snøres.

Læs mere om de nye Nike Mag og tilmeld dig konkurrencen (starter den 11. oktober) på deres SNKRS-website.


» Læs mere   |   Redaktør: jakobdam   |   Indsendt af: thimon   |   Antal kommentarer 0   |   Antal visninger 1810


   
Google Translate får AI-opgradering med deep learning

Billede: google

Fredag, 30. september 2016 - 11:25

  Software   Online  

Google Translate får AI-opgradering med deep learning


Google Translate kendes og bruges allerede af mange, og nu får den snart en stor opgradering med deep learning, hvilket ifølge WMT'14 engelsk-til-fransk og engelsk-til-tysk benchmarks, reducerer oversættelsesfejl med 60%
i forhold til den nuværende frase-baserede version.

Den nye version hedder Google Neural Machine Translation System (GNMT), hvor den nuværende model hedder Phrase Based Machine Translation (PBMT).

En af de store fordele ved GNMT i forhold til PBMT, er at GNMT kræver langt færre designvalg fra ingeniørerne bag. Da GNMT først kom i virke, matchede den PBMT i præcision - men over tid har GNMT tillært sig mange nye ting, og GNMT bringer dermed oversættelsespræcisionen og kvaliteten et stort skridt tættere på oversættelser udført af mennesker.


Redaktør: jakobdam   |   Indsendt af: jakobdam   |   Antal kommentarer 0   |   Antal visninger 1750


   
5 store teknologiske firmaer indgår nyt samarbejde om at udvikle AI-teknologier

Billede: partnershiponai.org

Torsdag, 29. september 2016 - 11:37

  Online   Andet  

5 store teknologiske firmaer indgår nyt samarbejde om at udvikle AI-teknologier


5 af verdens største teknologiske firmaer har indgået et samarbejde om et AI-relateret projekt. Det drejer sig om Google, Facebook, Microsoft, IBM og Amazon.

Samarbejdet har fået det lident mundrette navn "Partnership on Artificial Intelligence to Benefit People and Society".

Gennem dette samarbejde vil firmaerne støtte relateret forskning såvel som give anbefalinger for bedste praksis indenfor etiske områder. Derudover vil projektet søge at skabe en åben platform hvor forskere og store virksomheder indenfor industrien, kan kommunikere igennem.

Fra initiativets website:

We believe that artificial intelligence technologies hold great promise for raising the quality of people's lives and can be leveraged to help humanity address important global challenges such as climate change, food, inequality, health, and education.

Læs mere på websitet partnershiponai.org.


Redaktør: jakobdam   |   Indsendt af: jakobdam   |   Antal kommentarer 0   |   Antal visninger 1707


   
Apple lancerer iPhone 7 og 7 Plus: Bedre kamera, vandtæt, ny HOME-knap og ingen 3,5mm minijack

Billede: Apple

Torsdag, 08. september 2016 - 10:01

  Mobil & tablet  

Apple lancerer iPhone 7 og 7 Plus: Bedre kamera, vandtæt, ny HOME-knap og ingen 3,5mm minijack


Apple har i nat lanceret den nye iPhone 7 duo - nemlig iPhone 7 og iPhone 7 Plus.

De mest betydningsfulde nyheder er et forbedret kamera der nu kan skyde i RAW, vandtæt IPX67 certificering, en ny HOME-knap, forbedret batterilevetid samt at 3,5mm minijack porten er fjernet til fordel for stereo højttalere.

De nye EarPods er således til Lightning-porten, og derudover har Apple lanceret nye AirPods der drives af en WI-chip. Disse nye AirPods bruger bevægelsessensorer til at aktivere Siri, så man kan stemmestyre dem.


» Læs mere   |   Redaktør: jakobdam   |   Indsendt af: jakobdam   |   Antal kommentarer 9   |   Antal visninger 2369


   
Supercomputer prøver at finde intelligens på Reddit

Billede: technologyreview.com

Torsdag, 18. august 2016 - 14:20

  Andet  

Supercomputer prøver at finde intelligens på Reddit


Firmaet OpenAI udvikler algoritmer der skal lære sprog for derved at klæde kunstig intelligens bedre på.

De trawler internettet for sprog og her på det sidste har de udvist en større interesse for Reddit.

Til det formål bruger de en Nvidia udviklet supercomputer DGX-1, der i spidsbelastning kan opnå en hastighed på 170 teraflops.

De håber, ved at fodre maskinen med trådene fra Reddit, at algoritmerne vil være i stand til at føre en samtale ved at analysere disse diskussioner.

Derudover arbejder de også på at algoritmerne kan blive så gode, at de ikke behøver nær så meget datagrundlag for at kunne opnå succes.

På længere sigt satser de på at kunne overføre disse algoritmer til robotter i husholdingen.


Redaktør: Spaceace   |   Indsendt af: Spaceace   |   Antal kommentarer 1   |   Antal visninger 1725


   
WWW startede for 25 år siden

Billede: iamwahid, FreeImages.com

Søndag, 07. august 2016 - 14:00

  Online  

WWW startede for 25 år siden


D. 6. august 1991 lancerede Tim Berners-Lee den første hjemmeside. Hjemmesiden havde ikke nogen besøgende og det var først da Tim Berners-Lee annoncerede det på usenet d. 23. august, at der kom besøgende. Med lanceringen var World Wide Web (WWW) som vi kender det i dag født.

Senere kom der en browser, Mosaic, fra NCSA i 1993, og CERN gjorde softwaren bag WWW frit og tilgængeligt. Tim Berners-Lee havde tiltænkt at WWW skulle være en kommunkationsplatform for akademiske papirer, men det er sidenhen blevet meget mere.


Redaktør: thimon   |   Indsendt af: thimon   |   Antal kommentarer 0   |   Antal visninger 1679


   
DARPA's Cyberwar konkurrence har fundet en vinder

Billede:

Lørdag, 06. august 2016 - 15:16

  Software   Online  

DARPA's Cyberwar konkurrence har fundet en vinder


DARPA har afviklet den første turnering i automatiseret hacking, Cyber Grand Challenge, hvor der var 7 deltagere. 

Turneringen skal vise at det er muligt for et computersystem at opdage, evaluere og lappe huller i softwaren før modstanderen kan udnytte dem. Derudover skulle computersystemet også opdage huller i modstandernes software og udnytte dem.

Selve turneringen blev afviklet som en capture-the-flag, hvor computersystemerne skulle forsvare og erobre modstandernes flag ved at lappe huller i deres egen software og udnytte huller i modstanderens software. 

Vinderen af turneringen blev ForAllSecure,der har udviklet Mayhem. Mayhem er baseret på software fra Carnegie Mellon University og består af alumi derfra. 


» Læs mere   |   Redaktør: thimon   |   Indsendt af: thimon   |   Antal kommentarer 0   |   Antal visninger 1678


   
Blizzard lægger sag an mod firma der står bag snydeprogram til Overwatch

Billede: youtube

Torsdag, 07. juli 2016 - 08:13

  Spil  

Blizzard lægger sag an mod firma der står bag snydeprogram til Overwatch


Blizzard har en nul-tolerance politik overfor snyd i deres spil - og har allerede udstedt livstidsudelukkelse til flere tusinde spillere, der har brugt hacks og snydt i Overwatch. Udelukkelsen gælder også alle kontoer de fremover måtte oprette, og endda hvis de køber nye kopier af spillet.

Nu går Blizzard efter det firma der gør alt dette snyd muligt - et tysk firma ved navn Bossland GmBH, der står bag programmet Watchover Tyrant.

Watchover Tyrant muliggør bl.a. en radar der viser hvor fjenderne er samt aim bot/assistane.

Bossland har lavet snydeprogrammer til de fleste af Blizzards spil, og nu anklager Blizzard dem for copyrightovertrædelser, urimelig konkurrence og brud på DMCAs anti-omgåelse lov.

Brugere af Watchover Tyrant betaler EUR 12,95 per måned for deres urimelige fordele - og en premium pakke til EUR 199,- giver spillerne adgang til aimbots i et år.

Søgsmålet er sket i Californien - måske fordi Blizzard allerede har tabt et søgsmål mod Bossland i Tyskland, over en bot til Heroes of the Storm.


Redaktør: jakobdam   |   Indsendt af: thimon   |   Antal kommentarer 0   |   Antal visninger 2003


   
AI slår taktisk topekspert fra Air Force

Billede: Lisa Ventre, University of Cincinnati

Torsdag, 30. juni 2016 - 11:51

  Software  

AI slår taktisk topekspert fra Air Force


Et nyt AI system for luftkampe ved navn ALPHA, har formået at slå den pensionerede USAF oberst, Gene Lee - en erfaren kampinstruktør.

I simuleringerne blev Lee skudt ned gentagne gange. Ifølge Lee var AI'en den mest aggressive, responsive, dynamiske og ægte AI han til dato har set.

Efter flere forsøg, lykkedes det ham ikke at skyde AI'en ned en eneste gang, hvorimod den skød ham ned samtlige gange.

Lee udtaler:

I was surprised at how aware and reactive it was.

It seemed to be aware of my intentions and reacting instantly to my changes in flight and my missile deployment. It knew how to defeat the shot I was taking. It moved instantly between defensive and offensive actions as needed.

 


» Læs mere   |   Redaktør: jakobdam   |   Indsendt af: thimon   |   Antal kommentarer 0   |   Antal visninger 1865


   
Stort altomfattende Skyrim-mod udkommer næste måned - trailer er ude nu

Billede: youtube

Tirsdag, 28. juni 2016 - 08:44

  Spil  

Stort altomfattende Skyrim-mod udkommer næste måned - trailer er ude nu


Udvikleren SureAI har bekræftet at Enderal, et altomfattende mod til The Elder Scrolls V: Skyrim, udkommer næste måned.

Dette mod er et komplet spil, med dets egne omgivelser, univers og en mørk fortælling og originale karakterer.

SureAI er et team på 14 der holder til i München i Tyskland, og de er bedst kendt for deres Obliovion-mod ved navn Nehrim: At Fate's Edge.

SureAI har lagt 29.893 timer i Enderal mod'et, og man kan forvente mellem 30 og 100 timers spilletid.

Enderal mod'et er gratis, og kræver blot at man ejer et lovligt eksemplar af Skyrim. Det udkommer først på tysk, og derefter på engelsk et par uger senere.

Se traileren for Enderal ved at klikke på "Læs mere"-linket nedenfor.


» Læs mere   |   Redaktør: jakobdam   |   Indsendt af: jakobdam   |   Antal kommentarer 1   |   Antal visninger 2222


   
^ Gå til top « Forrige   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12   Næste »  





© TechStart.dk   |   v1.5   |   2024   |   Webdesign og programmering af Deep Art Media v/Jakob Dam


 
Indsend nyhed »  
Seneste kommentarer i:
Hvad er dette?


Søges: Gammelt 486 bundkort til projekt.


Skærm / Skærmelement til Dell Vostro 3550 15.6"


Pas på: Dansk firma snyder Netflix-kunder


Min seneste besættelse...


VR-ready computer - er I klar? :)


AVG pinger ud af Techstart (hacked?)


Jeg er ham...


Apple Pay og Danmark?


TechStart har givet sit bud på årets bedste smartphone


10 dage siden sidste nyhed


Skype sound recorder


Gamle computere.


Engelsk pund nede med 10% - billigt elektronik :)


Standalone mikrofon.


Lexar introducerer 3 nye ultrakompa


SanDisk lancerer microSD-kort med 1


Pokémon Go spillere kan langt om læ


Alternativet, S og SF ønsker pant p


LG lancerer ny 31,5 tommer skærm me


Alienware udgiver tynd og letvægts


Nintendo udgiver nye trådløse retro


Sony lancerer PlayStation Classic


8K er på vej: 33 MPixels fjernsyn


JVC udgiver mere prisvenlig 4K DLP-


Sponsoreret artikel: Snabel a


Officiel Tor browser udkommer til A


Nintendo lancerer online service fo


Western Digital lancerer nye SSDer


ASUS Mixed Reality Headset kommer s