TechStart forside
Nyheder indenfor IT og teknologi
Annullér [x]




Log på  Bliv medlem   Om TechStart
Søndag, 17. januar, 2021
Windows 10 preview viser Android-notifikationer

Billede: microsoft

Mandag, 29. april 2019 - 14:57

  Software   Mobil & tablet  

Windows 10 preview viser Android-notifikationer


Se din telefons statusopdateringer uden at tage øjnene fra din PC-skærm.


» Læs mere   |   Redaktør: jakobdam   |   Indsendt af: jakobdam   |   Antal kommentarer 0   |   Antal visninger 714


   
Windows 10 1809-opdateringen ruller ud igen, 1903-preview er ude nu

Billede: microsoft

Torsdag, 15. november 2018 - 08:21

  Software  

Windows 10 1809-opdateringen ruller ud igen, 1903-preview er ude nu


Microsoft har rettet de seriøse fejl man fandt i oktober, og ser nu fremad mod den næste opdatering: 1903.


» Læs mere   |   Redaktør: jakobdam   |   Indsendt af: jakobdam   |   Antal kommentarer 0   |   Antal visninger 901


   
I/O: Google annoncerer nyt preview af Android O samt Android Go

Billede: google

Torsdag, 18. maj 2017 - 08:39

  Mobil & tablet  

I/O: Google annoncerer nyt preview af Android O samt Android Go


Tilbage i marts udkom første preview af Google Android O, og nu er 2. preview her, som samtidigt er den første betaversion. Android O er den næste store Androidversion, som bl.a. byder på billed-i-billed, snooze-notifikationer og bedre batterilevetid.

Den bedre batterilevetid sker ved at Google nu vil gøre ligesom Apple gør med iOS: Android O vil begrænse og styre hvad apps kan gøre i baggrunden. Eksempelvis hvis man har åbnet Instagram og kører med Maps i baggrunden, vil Android O sørge for at Maps opdaterer din lokation mindre ofte, for at spare batteri.

Android O får udgivelse i løbet af 3. kvartal i år.

Det nye Google Android Go er en light-version af Android O, beregnet til enheder med mindre end 1 GB RAM. Android Go er en fortsættelse af den version Google allerede begyndte med fra Android 4.4, hvor initiativet bar navnet Project Svelte.

I Google Store vil man også kunne se hvilke apps der er optimeret til Android Go.


Redaktør: jakobdam   |   Indsendt af: jakobdam   |   Antal kommentarer 0   |   Antal visninger 623


   
Microsoft har lanceret Playable Ads: Prøv en app uden at downloade den

Billede: microsoft

Mandag, 13. marts 2017 - 08:06

  Software  

Microsoft har lanceret Playable Ads: Prøv en app uden at downloade den


Vi kender allerede den grundlæggende funktionalitet fra Android, hvor man via Instant Apps kan køre et Androidprogram uden at skulle installere det.

Nu har Microsoft lanceret et preview til Windows 10 af en lignende funktion som de kalder Playable Ads, hvor man kan prøve Windows 10 programmer uden at skulle downloade og installere noget.

Klik blot på en promo og app'en streames ud til dig i 3 minutter, så du kan få et indblik i hvordan programmet virker uden at tvinge dig til at downloade, installere og evt. afinstallere efterfølgende.


Redaktør: jakobdam   |   Indsendt af: jakobdam   |   Antal kommentarer 0   |   Antal visninger 705


   
Google lancerer Android N Developer Preview 2

Billede: Google

Torsdag, 14. april 2016 - 11:27

  Mobil & tablet  

Google lancerer Android N Developer Preview 2


Næste store version af Android har kodnavnet Android N, og den er netop udkommet i en Developer Preview 2 version.

Der understøttes nu Vulkan 3D API'et, launcher genveje og Emoji Unicode 9.

Den største nyhed er uden tvivl at Vulkan 3D API'et nu understøttes til 3D-rendering. API'et er udviklet i samarbejde med Khronos, og er en efterkommer til OpenGL med mindre overhead. Der er således en række fordele ved Vulkan henover OpenGL - primært at udviklerne får større kontrol over GPU-operationer og bedre understøttelse af flere tråde. Dermed kan udviklerne bedre udnytte den tilgængelige hardware i Androidenhederne.

Android N Developer Preview 2 er tilgængelig nu, og kan installeres enten som OTA (Over-The-Air) eller manuelt fra en computer. Du skal dog have enten en Nexus 5X, Nexus 6, Nexus 6P, Nexus 9, Nexus 9G, Nexus Player eller Pixel C.

Installering direkte fra gyldig Android-enhed: Klik her.
Installation manuelt via computer: Klik her.


Redaktør: jakobdam   |   Indsendt af: brostenen   |   Antal kommentarer 0   |   Antal visninger 1219


   
Nyt Windows 10 preview giver browser extensions til Edge

Billede: microsoft

Fredag, 18. marts 2016 - 11:00

  Software   Mobil & tablet  

Nyt Windows 10 preview giver browser extensions til Edge


Edge-browseren (i desktopversionen) har i det nyeste Windows 10 preview til "Fast ring"-brugere, fået browser extensions. Der er således lige nu 3 extensions at vælge mellem: Translate, Mouse Gestures og Reddit Enhancement Suite.

Senere i år kommer AdBlock Plus, LastPass, Amazon m.fl.

Til mobilbrugerne er der en ny Maps ap med lokalsøgning og offline-mulighed samt 3D-byer og gadebilleder. Derudover står nu Cortana bag turn-by-turn navigationen, og man kan vise flere søgninger på samme tid på kortet. Dette gør det eks. nemt at planlægge hvilket hotel man skal være på, samtidigt med man kan se hvilke restauranter af interesse der ligger tæt på.


Redaktør: jakobdam   |   Indsendt af: jakobdam   |   Antal kommentarer 0   |   Antal visninger 1212


   
Stor Adobe CC-opdatering er tilgængelig samt preview af det nye Fuse

Billede: adobe

Onsdag, 02. december 2015 - 10:50

  Software  

Stor Adobe CC-opdatering er tilgængelig samt preview af det nye Fuse


Adobe har udsendt en række opdateringer til CC-pakken som kan hentes allerede nu, hvor der er en række ændringer i brugerfladen - og især Photoshop CC har fået en overhaling.

Der understøttes nu SVG-importering i Photoshop CC, og man kan opsætte sin CC toolbar som man har lyst til. Derudover understøttes Fuse CC, som er tilgængelig som et preview.

Fuse CC (Preview) muliggør hurtig skabelse og posering af 3D-karakterer. Her kan man også ændre lysopsætning og hente animationer ind.

Klik på "Læs mere"-linket nedenfor, for en videogennemgang af de nye ting Photoshop CC samt Fuse CC.


» Læs mere   |   Redaktør: jakobdam   |   Indsendt af: jakobdam   |   Antal kommentarer 2   |   Antal visninger 1670


   
Microsoft Windows 10 Insider Preview: Indlejret virtualisering

Billede: Microsoft

Torsdag, 15. oktober 2015 - 11:46

  Software  

Microsoft Windows 10 Insider Preview: Indlejret virtualisering


Den seneste version af Windows 10 Insider Preview for Fast Ring medlemmer, Build 10565, giver et meget tidligt indblik i hvordan Microsoft vil muliggøre indlejret virtualisering, hvor man kan køre en Windows, der kører i en Windows, der kører i en Windows osv.

Der er dog nogle begrænsninger. Bl.a. understøttes dynamisk hukommelse ikke, og der kræves en processor med Intel VT-x support eller AMD-V support (hvilket de fleste processorer har).

Der er kendte problemer, og der anbefales ikke at bruge denne Insider Preview build til produktionsmiljøer.


Redaktør: jakobdam   |   Indsendt af: thimon   |   Antal kommentarer 0   |   Antal visninger 1170


   
Microsoft Windows 10 Insider Preview: Build 10532 for Fast Ring medlemmer

Billede: Microsoft

Fredag, 28. august 2015 - 11:13

  Software  

Microsoft Windows 10 Insider Preview: Build 10532 for Fast Ring medlemmer


Microsoft har lanceret Build 10532 af det nyligt lancerede Windows 10. Opdateringen byder bl.a. på en visuel ændring af kontekstmenuerne, der nu har et integreret design med resten af Windows 10 designstilen.

Derudover er der forbedringer til Windows Feedback app'en, og Edge browseren inkluderer nu en række nye EdgeHTML og Chakra rendering engine features.


» Læs mere   |   Redaktør: jakobdam   |   Indsendt af: jakobdam   |   Antal kommentarer 2   |   Antal visninger 1353


   
Windows Server 2016 Technical Preview 3 klar til test

Billede: Microsoft

Torsdag, 20. august 2015 - 08:06

  Software  

Windows Server 2016 Technical Preview 3 klar til test


En ny Server 2016 preview er klar til download. Alene navnet er nyt, da de andre previews hed Server 10 Preview.

En af de store nye ting, er containere. Tilbage i april annoncerede Microsoft 2 nye typer containers, der kan sammenlignes med løsningerne fra Linux, Solaris og FreeBSD. De giver et isoleret miljø til at indføre applikationer, men afskærer ikke programmerne fra det underliggende operativsystem.

I en fremtidig build vil man kunne finde Hyper-V containers, der vil bruge operativsystem virtualisering, for at gøre containers i stand til at bruge et andet operativsystem fra deres host.

Derudover byder preview'et bl.a. på forbedret håndtering af softwaredefinerede netværk og nanoservere, samt et preview af System Center 2016.

Det forventes at blive udgivet i starten af 2016.


Redaktør: jakobdam   |   Indsendt af: Hack4Crack   |   Antal kommentarer 2   |   Antal visninger 1275


   
Android M Developer Preview 3 er forsinket

Billede: Google

Søndag, 02. august 2015 - 01:41

  Mobil & tablet  

Android M Developer Preview 3 er forsinket


Med lanceringen af Lollipop, begyndte Google at udgive developer previews af kommende Android builds, til udviklere.

Disse blev endda til OTA-opdateringer (Over The Air) med M-udgivelsen.

Den oprindelige plan var at udgive et nyt build hver måned frem til den endelige udgivelse, og nye udgivelser var sat til at udkomme maj, juni og juli, med endelig udgivelse i 3. kvartal. M 2 build var dog noget forsinket, og udkom først i 2. uge af juli.

Derfor bliver Developer Preview 3 ligeledes forsinket.


Redaktør: jakobdam   |   Indsendt af: stig.voss   |   Antal kommentarer 0   |   Antal visninger 1073


   
^ Gå til top 1  





© TechStart.dk   |   v1.5   |   2021   |   Webdesign og programmering af Deep Art Media v/Jakob Dam


 
Indsend nyhed »  
Seneste kommentarer i:
Hvad er dette?


Søges: Gammelt 486 bundkort til projekt.


Skærm / Skærmelement til Dell Vostro 3550 15.6"


Pas på: Dansk firma snyder Netflix-kunder


Min seneste besættelse...


VR-ready computer - er I klar? :)


AVG pinger ud af Techstart (hacked?)


Jeg er ham...


Apple Pay og Danmark?


TechStart har givet sit bud på årets bedste smartphone


10 dage siden sidste nyhed


Skype sound recorder


Gamle computere.


Engelsk pund nede med 10% - billigt elektronik :)


Standalone mikrofon.


Lexar introducerer 3 nye ultrakompa


SanDisk lancerer microSD-kort med 1


Pokémon Go spillere kan langt om læ


Alternativet, S og SF ønsker pant p


LG lancerer ny 31,5 tommer skærm me


Alienware udgiver tynd og letvægts


Nintendo udgiver nye trådløse retro


Sony lancerer PlayStation Classic


8K er på vej: 33 MPixels fjernsyn


JVC udgiver mere prisvenlig 4K DLP-


Sponsoreret artikel: Snabel a


Officiel Tor browser udkommer til A


Nintendo lancerer online service fo


Western Digital lancerer nye SSDer


ASUS Mixed Reality Headset kommer s