TechStart forside
Nyheder indenfor IT og teknologi
Annullér [x]
Log på  Bliv medlem   Om TechStart
Mandag, 25. oktober, 2021
Forside  |  Nyheder  |  Hardware  |  Software  |  Spil  |  Open source  |  Markedsplads  |  IT jobopslag  |  Frikvarter  |  Forslag & fejl  |  Generel informationNyeste forumindlæg | Nyeste indlæg i mine emner


#0
Qw_freak

28/12 - 2015, 08:59

Password Manager, hvilken?
 Hej

Jeg er ved at være træt af at jeg glemmer passwords til de enkelte sider, så mit nytårsfortsæt til 2016 er at jeg får implementeret et password manager i min daglige gøren og laden på det store internet.

Hvilken skal jeg bruge, der er bonus hvis den kan fungere både op Win10, OSX, android og IOS.?
Vis karma-afgivelser
KARMA
Der er ikke afgivet karma til dette indlæg.#1

stig.voss

28/12 - 2015, 11:33

Hvis du kigger efter ease-of-use, så tror jeg LastPass er en god mulighed. Det koster dog lidt penge at bruge, men så klarer de også opbevaring og synkronisering af dine koder.

Selv bruger jeg KeePass grundet at jeg føler at jeg er i fuld kontrol. Det er samtidig gratis, dog skal du selv sørge for synkronisering af din password database og du skal ud i 3rd-party apps til browser og telefoner. KeePass er C# og kører gennem Mono på OSX og Linux.

Midt i mellem er der vist 1Password. Du står selv for synkronisering af nøgler. De har bedre cross-platform support, dog så koster det vist nogle engangsbeløb. Jeg er ikke helt 100 på 1Password.
Vis karma-afgivelser
KARMA
Brugernavn: Rating:

Qw_freak Faglig
DoomCaek Faglig
Hykalos Faglig#2

Hykalos

29/12 - 2015, 14:41

Jeg bruger selv Lastpass til mine Windows-maskiner, hvor det fungerer fint (gratis) som browserplugin. Til Android (kan ikke udtale mig om iOS) koster det penge, og funktionaliteten er begrænset til at man kan slå kodeord op og kopiere dem til udklipsholderen. Jeg har kun brugt den gratis version, men man kan prøve Andoird-appen i 14 dage cirka inden man skal betale for den.You must let evil out sometimes, otherwise it will consume youVis karma-afgivelser
KARMA
Der er ikke afgivet karma til dette indlæg.#3

Qw_freak

30/12 - 2015, 08:32

Det jeg betænker mig mest ved brug af LastPass, er at de ligger inde med den krypterede database. Dvs hvis de bliver hacket har en evt. hacker adgang til millioner? af brugeres passwords til alle mulige sides samt andre info der kunne være.

som der skete her fx.: https://blog.lastpass.com/2015/06/lastpass-security-notice.html/ 
Vis karma-afgivelser
KARMA
Der er ikke afgivet karma til dette indlæg.#4

Hykalos

30/12 - 2015, 09:55

#3: Rigtig nok, men det er svært at sikre synkronisering, hvis ikke det bliver gemt et sted. Personligt vil jeg ikke kun have mine kodeord lokalt, da jeg bruger en del forskellige computere, plus hvis computeren med kodeordene bryder sammen, så har jeg mistet alle mine kodeord. Deres kryptering skulle være pænt sikker, de forklarede den i samme ombæring som det incident, du linker til.You must let evil out sometimes, otherwise it will consume youVis karma-afgivelser
KARMA
Der er ikke afgivet karma til dette indlæg.#5

Qw_freak

30/12 - 2015, 11:50

Ville det være naivt at tro på ordentlig synkronisering hvis man bruger dropbox til at gemme sin krypterede databasefil?

Jeg er klar over at dropbox er langt mindre sikker end LasrPass, men hvis den bliver tilgået uden min tilladelse, så er det fordi nogen bevidst går efter mig. Hvorimod med LastPass vil min fil ligge blandt en hel masse andre, som ville kunne blive taget i et hug hvis nogle kommer ind.
Vis karma-afgivelser
KARMA
Der er ikke afgivet karma til dette indlæg.#6

stig.voss

30/12 - 2015, 11:58

Jeg brugte Dropbox og bruger nu OneDrive til synkronisering af min KeePass-fil og det fungere fint. Både LastPass, 1Password og KeePass benytter sig af AES256 og med en ordentlig og lang kode, så burde det være sikkert. Fælles for dem alle skulle være at kodeordet krypteres lokalt på din enhed og gemmes. Med KeePass og 1Password plus Dropbox o.lig. så burde du være nogenlunde sikker på at du har kontrol over hvor data'en er krypteret. Hvis dine koder først er krypteret lokalt, så kan det vist være tæt på ligegydigt hvem der eventuelt kan få fat i kode-filen.

Jeg kan dog godt lide KeePass fordi implementeringen er gennemskuelig, jeg har selv mulighed for at hente kildekoden og se hvordan det er sat sammen. LastPass der bliver jeg nød til at stole på at min data er krypteret før den er sendt til dem omend den nok er.
Vis karma-afgivelser
KARMA
Der er ikke afgivet karma til dette indlæg.^ Gå til top

Kun registrerede medlemmer kan skrive indlæg.Det er gratis at blive medlem. Klik her
 


 
Indsend nyhed »  
Seneste kommentarer i:
Hvad er dette?


Søges: Gammelt 486 bundkort til projekt.


Skærm / Skærmelement til Dell Vostro 3550 15.6"


Pas på: Dansk firma snyder Netflix-kunder


Min seneste besættelse...


VR-ready computer - er I klar? :)


AVG pinger ud af Techstart (hacked?)


Jeg er ham...


Apple Pay og Danmark?


TechStart har givet sit bud på årets bedste smartphone


10 dage siden sidste nyhed


Skype sound recorder


Gamle computere.


Engelsk pund nede med 10% - billigt elektronik :)


Standalone mikrofon.


Lexar introducerer 3 nye ultrakompa


SanDisk lancerer microSD-kort med 1


Pokémon Go spillere kan langt om læ


Alternativet, S og SF ønsker pant p


LG lancerer ny 31,5 tommer skærm me


Alienware udgiver tynd og letvægts


Nintendo udgiver nye trådløse retro


Sony lancerer PlayStation Classic


8K er på vej: 33 MPixels fjernsyn


JVC udgiver mere prisvenlig 4K DLP-


Sponsoreret artikel: Snabel a


Officiel Tor browser udkommer til A


Nintendo lancerer online service fo


Western Digital lancerer nye SSDer


ASUS Mixed Reality Headset kommer s