TechStart forside
Nyheder indenfor IT og teknologi
Annullér [x]
Log på  Bliv medlem   Om TechStart
Tirsdag, 23. juli, 2024
Forside  |  Nyheder  |  Hardware  |  Software  |  Spil  |  Open source  |  Markedsplads  |  IT jobopslag  |  Frikvarter  |  Forslag & fejl  |  Generel informationNyeste forumindlæg | Nyeste indlæg i mine emner


#0
mrtb

28/12 - 2015, 19:48

Folk til samarbejde om fritidsprojekter
Mojn!

Jeg har i noget tid gået og overvejet hvordan jeg skulle få sat gang i dette, og da det generelt er ganske flinke folk der befinder sig her på forummet, så tænkte jeg det var et oplagt sted at starte ud :)

Min tanke er at jeg kunne godt tænke mig at finde nogen at lave nogle fritidsprojekter med.

Jeg tænker at vi sammen finder ud af hvad projekterne skal gå ud på, og at man på ingen måder at være ekspert på det område vi går i gang med.
Selv kunne jeg godt tænke mig at udvikle apps og måske endda i form af spil. Jeg vil selvfølgelig kunne trække på mine generelle programmeringsevner, men derudover har jeg endnu ikke gjort mig de store erfaringer på området.

Man kunne selvfølgelig bare gå i gang selv, men mit håb er at der også kunne komme noget socialt ud af det, at man kunne være med til at motivere hinanden, og at man vil kunne dele ud af den viden man har samlet ind til videre, og på den måde løfte niveauet i samlet flok.

Jeg er selvfølgelig åben over for idéer, feedback og forslag til hvilke typer projekter man kunne give sig i kast med.
Mine genereller interesser ligger (surprise surprise) inden for IT og elektronik, men derfor behøver projekterne bestemt ikke blive begrænset af dette.

Hvad siger i? :)
Vis karma-afgivelser
KARMA
Brugernavn: Rating:

Qw_freak Faglig
Reinfeldt Kan lide
Adagio Kan lide#1

Qw_freak

28/12 - 2015, 19:55

Hvis jeg vidste at jeg kunne få mig tagett sammen til at bidrage aktivt, så var jeg sprunget på....

Men min ide, hvis du mangler en.: "En miniprojector til HUD på forruden af biler og/eller MC hjelme"
Vis karma-afgivelser
KARMA
Der er ikke afgivet karma til dette indlæg.#2

mrtb

30/12 - 2015, 16:30

Hele idéen er jo netop at man kan motivere hinanden :)

Man kan jo sagtens starte med noget småt, bare for at se hvordan det går.
Vis karma-afgivelser
KARMA
Der er ikke afgivet karma til dette indlæg.#3

Reinfeldt

02/01 - 2016, 13:14

Idéer har jeg et overflød af :) 

og det kunne da være rart, at få sparket ordenligt i gang og få programmering opfrisket igen og evt. photoshop som kun har været på lav hobbybasis i ny og næ. 

Hvad programmer kunne du tænke dig, at arbejde i med? 
og hvor meget fritid / hvad tid på dagen håber du på ? 
Vis karma-afgivelser
KARMA
Der er ikke afgivet karma til dette indlæg.#4

brostenen

04/01 - 2016, 09:21

Hvad med et ASP.NET værksted/supporter indberetningssystem til teknik (computer-whatever) værkstæder, beregnet til at køre internt på firmaet's intranet? Naturligvis med SQL understøttelse. Jeg tænker at man jo nogle steder benytter formularer i form af papir og kuglepen. Så hvis man kan lave noget, der kan generere et printerklart dokument, som så kan tapes fast til det som skal serviceres. (har et ufærdigt projekt som jeg startede på for 2 år siden)001100 010010 011110 100001 101101 110011Vis karma-afgivelser
KARMA
Der er ikke afgivet karma til dette indlæg.#5

Reinfeldt

04/01 - 2016, 09:28#4 brostenen skrev:

Hvad med et ASP.NET værksted/supporter indberetningssystem til teknik (computer-whatever) værkstæder, beregnet til at køre internt på firmaet's intranet? Naturligvis med SQL understøttelse. Jeg tænker at man jo nogle steder benytter formularer i form af papir og kuglepen. Så hvis man kan lave noget, der kan generere et printerklart dokument, som så kan tapes fast til det som skal serviceres. (har et ufærdigt projekt som jeg startede på for 2 år siden)

Tænker du på noget lignende HP's ITSM løsning ?
Vis karma-afgivelser
KARMA
Der er ikke afgivet karma til dette indlæg.#6

Adagio

04/01 - 2016, 09:58

Jeg er selv i gang med et lille spil projekt, hvor det ville være dejligt at have en at arbejde sammen med. Projektet er i begyndelsen, hvor jeg er i gang med at få de basale funktioner på plads

Jeg er selv meget ny til denne type projekter. Jeg arbejder i Unity med C#
Der hvor jeg har det største problem er dog ved grafik, da jeg ikke har noget som helst talent hvad det angår

Min arbejdstid er dog begrænset til typisk kun 3-4 arbejdsdage i måneden (kun weekend). De dage jeg arbejder kan jeg dog arbejde ca. 12 timer af gangen Vis karma-afgivelser
KARMA
Der er ikke afgivet karma til dette indlæg.#7

brostenen

04/01 - 2016, 10:06

#5

Det ved jeg faktisk ikke. Har ingen anelse om hvad det er for et system.

Jeg har bevidst arbejdet med at holde det så langt væk fra overflødighed som overhovedet muligt. Men nu er det jo kun som bette projekt, og ikke som noget stort at jeg har lavet det indtil videre.

 

EDIT...

Var lige inde og kigge på det. Og hvilken gru samt horror. Det er sgu da et stort og tungt system med alt for mange muligheder, set i forhold til hvad jeg har i tankerne. Analyse af reperationer, på værkstedet i små firmaer? Naa.... Minder lidt for meget om alt det man ikke har brug for i C5. Selv da det hed Concorde, var det sgu ikke til at danse med. Hader de systemer som pesten.001100 010010 011110 100001 101101 110011Vis karma-afgivelser
KARMA
Der er ikke afgivet karma til dette indlæg.#8

Reinfeldt

04/01 - 2016, 11:11#7 brostenen skrev:

#5

Det ved jeg faktisk ikke. Har ingen anelse om hvad det er for et system.

Jeg har bevidst arbejdet med at holde det så langt væk fra overflødighed som overhovedet muligt. Men nu er det jo kun som bette projekt, og ikke som noget stort at jeg har lavet det indtil videre.

 

EDIT...

Var lige inde og kigge på det. Og hvilken gru samt horror. Det er sgu da et stort og tungt system med alt for mange muligheder, set i forhold til hvad jeg har i tankerne. Analyse af reperationer, på værkstedet i små firmaer? Naa.... Minder lidt for meget om alt det man ikke har brug for i C5. Selv da det hed Concorde, var det sgu ikke til at danse med. Hader de systemer som pesten.

Ja det er et tungt program, men vi nyder stadig godt af det på arbejdet, da det kan indeholde det meste af vores kommunikation med brugere og dukomentation på caseflows. 

Men vi er i gang med, at få udviklet et let lagerlogistikprogram, til at holde styr på alt slags udstyr automatisk, så snart det bliver købt igennem vores konto hos dustin, atea, m.m. 


Jeg vil rigtigt gerne lave noget med fx. C#, da programmering er noget jeg skal få taget mig lidt mere sammen til, nu er jeg i gang som datatekniker med speciale i infrastruktur og den mængde programmering jeg har haft er pinlig, i forhold til alt det netværk, folk med speciale i programmering er tvunget igenne, som snildt af 20/1 fordeling.
Vis karma-afgivelser
KARMA
Der er ikke afgivet karma til dette indlæg.#9

brostenen

04/01 - 2016, 16:36

#8

Tænkte det nok, at det var sådan en "fætter". Kan huske hvor besværligt det var at arbejde med C5. Alle på værkstedet, hvor vi byggede og reparerede computere, brugte for meget tid på at rode rundt i C5. Set i forhold til bare at skrive med kuglepen på A4 og sætte det i et ringbind. Eneste søgefunktion vi havde, var at kundens telefonnummer/kundenummer, som sedlerne blev sat i system efter. Og så et ringbind pr. måned.

Så det blev opgivet igen. Det er dette "system" jeg sådan gerne ville se om det kunne overføres til noget elektronisk.001100 010010 011110 100001 101101 110011Vis karma-afgivelser
KARMA
Der er ikke afgivet karma til dette indlæg.#10

mrtb

04/01 - 2016, 20:07

Fedt at se at der er kommet lidt gang i tråden, og at folk allerede ligger inde med en masse idéer :)

#3 Reinfeldt skrev:

Hvad programmer kunne du tænke dig, at arbejde i med? 
og hvor meget fritid / hvad tid på dagen håber du på ? 

Som nævnt så er apps (Mobil og tablets) og spil nok det der ligger øverst på min liste pt. - Teknologien der bliver brugt til dette er mig egentlig ikke så vigtig... Jeg kan godt li' at lære nyt, og da jeg til dagligt sidder og laver webudvikling, så vil der givetvis være nye ting at sætte sig ind i.
Man kan jo også finde et projekt hvor det giver mening at kombinere flere områder, så folk arbejder på de ting de synes er mest spændende, men med henblik på at det hele kommer til at udgøre ét samlet produkt i sidste ende.

Qw_freak nævner udvikling af et fysisk elektronik-produkt, og det skal jeg bestemt ikke kunne udelukke er en mulighed. Jeg ser bare den fordel i software udvikling, at det sjældent kræver en eller anden form for kapital at komme i gang.
På den anden side, så ved jeg også at jeg ikke er den eneste her på siden der har rodet med elektronik/arduino/rpi, så det kunne bestemt også være et område der kunne være sjovt at bevæge sig ind på.

Mht. tidsforbrug, så har jeg selv et fuldtidsarbejde, så for mit vedkommende ville det kunne blive til nogle timer om aftenen, og med stor sandsynlighed en god del timer i weekenderne. Det er ikke min tanke at projekterne skal tage alt ens fritid, men mere at den fælles motivation er med til at man kan holde snuden i sporet over en længere rum tid, og der derved kan komme noget nogenlunde færdigt ud i sidste ende.

 
Vis karma-afgivelser
KARMA
Der er ikke afgivet karma til dette indlæg.#11

Reinfeldt

06/01 - 2016, 10:04

Jeg synes det kunne være interresant at lave en sammenarbejde, 
hvis man valgte at lave et spil fx. så har jeg altid savnet noget i stil med starten af spores, der er mange spis og bliv større fiskespil, men ikke som i spore, hvor der er "våben" og du kan designe dit dyr på alle tænkelige måder osv, samt at det er nemt brugbart med 1 hånd i myldretiden :)

https://www.youtube.com/watch?v=fL5UIu3qAsQ
Vis karma-afgivelser
KARMA
Der er ikke afgivet karma til dette indlæg.^ Gå til top

Kun registrerede medlemmer kan skrive indlæg.Det er gratis at blive medlem. Klik her
 


 
Indsend nyhed »  
Seneste kommentarer i:
Hvad er dette?


Søges: Gammelt 486 bundkort til projekt.


Skærm / Skærmelement til Dell Vostro 3550 15.6"


Pas på: Dansk firma snyder Netflix-kunder


Min seneste besættelse...


VR-ready computer - er I klar? :)


AVG pinger ud af Techstart (hacked?)


Jeg er ham...


Apple Pay og Danmark?


TechStart har givet sit bud på årets bedste smartphone


10 dage siden sidste nyhed


Skype sound recorder


Gamle computere.


Engelsk pund nede med 10% - billigt elektronik :)


Standalone mikrofon.


Lexar introducerer 3 nye ultrakompa


SanDisk lancerer microSD-kort med 1


Pokémon Go spillere kan langt om læ


Alternativet, S og SF ønsker pant p


LG lancerer ny 31,5 tommer skærm me


Alienware udgiver tynd og letvægts


Nintendo udgiver nye trådløse retro


Sony lancerer PlayStation Classic


8K er på vej: 33 MPixels fjernsyn


JVC udgiver mere prisvenlig 4K DLP-


Sponsoreret artikel: Snabel a


Officiel Tor browser udkommer til A


Nintendo lancerer online service fo


Western Digital lancerer nye SSDer


ASUS Mixed Reality Headset kommer s