TechStart forside
Nyheder indenfor IT og teknologi
Annullér [x]
Log på  Bliv medlem   Om TechStart
Torsdag, 25. juli, 2024
Forside  |  Nyheder  |  Hardware  |  Software  |  Spil  |  Open source  |  Markedsplads  |  IT jobopslag  |  Frikvarter  |  Forslag & fejl  |  Generel informationNyeste forumindlæg | Nyeste indlæg i mine emner


#0
jakobdam

11/08 - 2015, 22:59

Min seneste besættelse...
Hvad er jeres seneste besættelse?

---

Min er en opskalering af at jeg altid har været bidt af ure. Lommeure, armbåndsure, digitalure, mekaniske ure, automatiske ure osv...

Det er så gået skridtet videre - formentligt fordi jeg så Tissot T-Complication Squelette hos Salling, og efterfølgende hos en urmager der havde den frækhed at sætte det på min arm. Det ligger dog klart over mit budget, men det fik mig igang med at undersøge hvad der så ellers findes i samme stil, som er indenfor mit budget.

Først; jeg har allerede et mekanisk skeleton-ur. Sådan et billigt et, som jeg købte til asian food market tidligere på året, til 150 kroner.

Jeg fik hurtigt læst op på urværker - og har en nogenlunde idé om hvad der er godt, mindre godt osv...

Sammen med den læsning kom hele semantikken; naturligvis på engelsk. Complications, tourbillon, vph, jewels osv. - og så en masse læsning af anmeldelser af forskellige specifikke ure, samt se dem på youtube.

Der er rigtigt mange billige Kinaproducerede ure, der giver Kina et voldsomt dårligt ry; de ligger på op til 30 britiske pund på eBay - og dels er deres urværker ikke så gode (det er ok; det kan man ikke forvente til de penge) - men værre er at de lodret prøver på at lyve. En del af dem kaldes "tourbillon" i navnet, og på urskiven ser man også det velkendte cut-out ned til-..... ja, for de uerfarne kan det være hvad som helst, inklusive den dyre og eksklusive tourbillon-mekanisme, der øger urets præcision. I virkeligheden er det blot escapementet - den del der får uret til at tikke i det hele taget - og som alle mekaniske og automatiske ure jo selvsagt har.

For de nysgerrige er mine valg faldet på Ingersoll IN1918RSL, Rotary GS02520, Stuhrling Anatol 371.02, Stuhrling Gemini II samt Stuhrling Executive 133.33352. Det svære bliver at beslutte sig for hvilket det skal være, da de hver især har fordele og ulemper overfor hinanden.

Eks. Ingersoll har formentligt det bedste urværk; Calibre 414. Modsat har vi Rotary'et som måske har PTS Hangzhou, og måske har noget helt andet og endnu værre - det er svært at finde pålidelig info omkring. Stuhrling-modellerne har forskellige urværker som er designet og produceret af Stuhrling selv, og de klarer sig ganske udmærket i anmeldelser, set i forhold til prisen.

I Danmark er priserne voldsomt høje for de ure jeg kan finde fra denne lille liste - værst står det til med Gemini II'eren, der koster over 6.500 herhjemme men 2.632 kroner i USA på Amazon. 

Mærker som Invicta, Fossil, Kronen & Söhne og Theorema har været set, overvejet og kastet væk.

Drømmeuret er lige nu Breguet Classique Complications i skeleton-udgaven, men prisen sikrer at jeg aldrig kommer til at eje det - så meget vil jeg aldrig give for et ur. Jeg stejler allerede hårdt ved de 12.000 kroner som Tissot uret har.

Det kan dog godt være jeg kommer mig over det, hvis jeg i stedet ser det som et inversteringsgrundlag, vinder i lotto eller bliver stinkende rig på TechStart-reklamer sælger rigtigt mange af mine plakat designs.

Jeg har lavet en favoritliste over meget dyre men opnåelige ure, der kan være interessante fordi de har en høj gensalgsværdi. På den finder vi naturligvis Rolex Submariner-serien, Omega SpeedMaster (måneuret) og Hamilton Ventura (Elvis-uret).

Det billigste er Hamilton-uret, der kan fås brugt til under 6.000 - og et velholdt Rolex Submariner kan fås brugt til omkring 35.000.Med venlig hilsen
Jakob Dam | AdministratorVis karma-afgivelser
KARMA
Brugernavn: Rating:

didriksen86 Faglig
mrtb Faglig
JoeCool Enig#41

jakobdam

27/11 - 2015, 09:42

Uanset bør du ihvertfald købe fra England for så vidt muligt; der gælder EUs 2 års reklamationsret og du undgår told.

Jeg bestilte mit fra England, via Amazon - der var ihvertfald ingen problemer. Butikkerne derinde er jo forskellige, og mange af dem er også på eBay. Jeg har købt mange ting både fra Amazon og eBay gennem tidens løb - jeg har kun haft et problem én gang, og der fik jeg løst situationen med sælger i sidste ende, og fik en delvis refundering efter aftale (det var mit tilbud til ham - han kunne undgå at skulle refundere hele beløbet for en delvist defekt vare, og jeg kunne egentlig godt leve med defekten).Med venlig hilsen
Jakob Dam | AdministratorVis karma-afgivelser
KARMA
Der er ikke afgivet karma til dette indlæg.#42

Reinfeldt

27/11 - 2015, 10:03

Er det blevet bedre med tiden, at købe fra udlandet? 

har også selv købt en del billige ting på eBay, men har aldrig rigtigt følt det var smart at købe dyre ting fra udlandet, da de kan sælge en 2. sorteringsprodukter osv. og komme afsted med det.

(Min ærfaring)
Vis karma-afgivelser
KARMA
Der er ikke afgivet karma til dette indlæg.#43

JonesVitbech

20/03 - 2016, 10:13

Du kan købe ure på www.urnia.dk til samme pris som over ebay!

Man behøver ikke altid kigge over grænserne for at finde en god handel ;)
Vis karma-afgivelser
KARMA
Der er ikke afgivet karma til dette indlæg.#44

jakobdam

21/03 - 2016, 14:19

urnia har langt fra et stort udvalg ift. mærker og udvalg indenfor mærkerne. Der er heller ingen brugte ure, så jeg synes på ingen måde webshoppen kan sammenlignes med eBay.

Generelt kan iøvrigt også anbefales www.chrono24.com hvor især de lidt dyrere ure faktisk ofte er billigere end hvad man kan finde på eBay (og for den sags skyld Amazon).Med venlig hilsen
Jakob Dam | AdministratorVis karma-afgivelser
KARMA
Der er ikke afgivet karma til dette indlæg.#45

Elskov

29/03 - 2016, 21:50

Jeg er typen, der har en ny besættelse hver uge eller oftere, men 99% af dem bliver aldrig afprøvet praktisk. Der bliver bare tænkt og forestillet en masse :P Men jeg har altid været lidt fascineret af tanken om at rode med ure, så det er interessant at lure lidt med på.

Lige for tiden spjætter min indre nørd lidt rigeligt. Jeg har både lyst til avancerede brætspil og P&P rollespil, så jeg tror, at jeg skal slæbe mit korpus ned i byens forening for den slags en af dagene. Måske kunne det blive en langvarig besættelse. Dem har jeg haft meget få af, så det kunne være fedt :D
Vis karma-afgivelser
KARMA
Der er ikke afgivet karma til dette indlæg.#46

thimon

30/03 - 2016, 11:59

#45

Hvis du bor i Kbh, så kan du jo altid prøve Bastard Cafe, hvor man kan låne brætspil og spille dem der. De har mange forskellige spil.

http://bastardcafe.dk/

 
Vis karma-afgivelser
KARMA
Der er ikke afgivet karma til dette indlæg.#47

Elskov

30/03 - 2016, 14:54

#46 Randers, så det er et stykke væk :) Men der er også et sted her i byen, som jeg smutter ned til i morgen.
Vis karma-afgivelser
KARMA
Der er ikke afgivet karma til dette indlæg.#48

JoeCool

17/06 - 2016, 18:18#9 jakobdam skrev:

#8 >

Cool - jeg har dog altid tænkt om ikke man bliver enormt træt i armene af at holde dem så højt oppe...? Men det er måske ikke noget problem i virkeligheden?

Jo, jeg måtte efter få ture afmontere "apehangeren", da det ikke var specielt behageligt, gav spændinger i skulder/nakke, "hvide fingre" og en generelt dårlig kontrol over maskinen - en H.D. Shovelhead 1972er. Det er ikke en besættelse - det er en livsstil :P

Jeg er selv meget begejstret for mekaniske ure, hvor mit ældste er en Omega Constellation fra 1970erne - og den nyeste er en Rolex Datejust Turn-o-Graph Thunderbird - dog ikke den helt gamle model, som er et af de dyrest solgte modeller - med læderrem tilmed. Min er i stål og guld.....og besættelsen ville blive til vanvid, hvis nogle forsøgte at tilegne sig lige den krydder :o)
Vis karma-afgivelser
KARMA
Brugernavn: Rating:

jakobdam Kan lide#49

CBM

18/06 - 2016, 12:06

#47: Der er en rollespils klub i Randers som gør i pen and paper samt tabletop war gaming... initiativet... de holder til i underværket...  jeg ville ønske der var en pen and paper klub her i Hobro.01000011 01000010 01001101 - Venter på det perfekte mobile OS som sikkert aldrig kommer.Vis karma-afgivelser
KARMA
Der er ikke afgivet karma til dette indlæg.#50

jakobdam

20/06 - 2016, 08:13

JoeCool >

Nice! Jeg er også røget på Omega, og har næsten intet kinesisk i samlingen. Jeg prøver at balancere min samling mellem schweizisk, japansk og kinesisk - men kan godt mærke at japanerne og schweizerne får mest armtid.

Jeg har et Omega de Ville fra start-60'erne som det ældste, og et Omega SpeedMaster fra 2003 som det nyeste (af Omega'erne). Ialt 5 forskellige Omega'er. 70'erne prøver jeg at undgå, da Omega slakkede enormt på kvaliteten i det årti - men jeg har et Omega Constellation f300hz der faktisk er fra 70'erne, med stemmegaffelurværk. Det er jeg blevet svært afhængig af!

Netop fordi stemmegaffelurværket tiltalte mig, ville jeg også have et fra Bulova - det var trods alt dem der opfandt skidtet. :) Og det har jeg så fået her i år - et Precisionist med chronograph præcist ned til 1/1000s.

Derudover har jeg en del Seiko i samlingen også - det er forrygende valuta for pengene! Mikromærker kommer jeg også omkring, og kan kraftigt anbefale Praetorian.

Derudover har jeg modificeret en del ure og sammensat mine egne ud fra forskellige dele jeg har købt hjem.

... I denne weekend er det dog StarCraft II jeg var besat af; efter at have tabt samtlige 5 ranking matches, kom jeg i Bronze - ganske velfortjent. Herfra oppede jeg mit spil en del, og er gået fra plads 83 til plads 6 i løbet af 2 dage ^_^

Sidst jeg spillede StarCraft II kompetitivt var med Wings of Liberty, og der lå jeg i øvre del af Silver og nedre del af Gold (efter en fejlplacering som Platinum i en rum tid). Der håber jeg at nå til igen... gerne Gold :PMed venlig hilsen
Jakob Dam | AdministratorVis karma-afgivelser
KARMA
Brugernavn: Rating:

JoeCool Kan lide#51

JoeCool

20/06 - 2016, 13:00

O.T. Jeg glemte at tage kopi før afsendelse af en mindre novelle. Jeg oplever det ofte, at jeg sender, og så kommer meddelelsen, at "jeg skal være logget på for at skrive i Forum". I den sammenhæng er det ligegyldigt, om jeg bruger, Opera, Chrome - eller forsøger mig med IE11 - sidstnævnte i nødstilfælde. Modsat "The Establishment" har jeg fravalgt Firefox. Jeg følger op på den og husker at kopiére :-)

Til da følger et stykke japansk historie, som er en stor del af baggrunden for, at denne lille innovative nation er så godt med. Seiko er med på retro-bølgen, og det ser knaldgodt ud, og det er økonomisk overskueligt for den, der måske ikke er "samler"....men blot gerne vil have et ur, som passer til enhver lejlighed. I den sammenhæng har jeg også afprøvet, Fossil, som du har afskrevet. De hører heller ikke til i min samling, men vil man have noget solidt, absolut vandtæt og tilmed pænt, kan man finde noget flot til ca. 1000 DKK. Det er så ærgerligt, hvis en af remstifterne ryger, når man er på kutterfiskeri med pirkestang (selvoplevet) embarassed

Seiko's historie : http://www.uretiltiden.dk/historiehjoernet-historien-bag-seiko/ 

Vil man glædes, kan man da lægge dette link på kæresten's/konen's bogmærkelinje. Bemærk den klassiske og automatiske Seiko. Den var også cool for 40 år siden omtrent : http://www.uretiltiden.dk/10-gaver-til-ur-elskeren-dit-liv/
Vis karma-afgivelser
KARMA
Der er ikke afgivet karma til dette indlæg.#52

jakobdam

20/06 - 2016, 14:39

Det var da spøjst du oplever at blive logget ud i det tidsrum fra du starter med at skrive, til du stopper - sessionen bør ikke dø ud, medmindre du har noget automatisk rydder dine cookies. Eller du når at skifte IP, hvilket også er usansynligt...

Ang. Seiko - ja, deres historie er helt fantastisk - vildt god læsning! :D 

Og ja, SKX 007/009 hører jo blandt klassikerne der altid anbefales når folk spørger hvilket ur de skal købe ^_^ Jeg har medlemmer af Seiko 5 Sport og Bellmatic i min samling. Jeg kigger stadigvæk efter King Seiko indimellem - og skulle jeg falde over en stor pose penge, ligger Grand Seiko med Spring Drive urværket naturligvis også højt på listen :D 

Dog er der bare noget over King Seiko - især dem med 36.000 hi-beat urværk! :)Med venlig hilsen
Jakob Dam | AdministratorVis karma-afgivelser
KARMA
Der er ikke afgivet karma til dette indlæg.#53

TorbenChrisS

01/02 - 2017, 15:03

Jeg er begyndt at lave mindre hjemmesider for virksomheder. Hvis der er nogle nørder som kan give noget feedback er det værdsat :)

 

seosolutions.dk
Vis karma-afgivelser
KARMA
Der er ikke afgivet karma til dette indlæg.#54

jakobdam

09/02 - 2017, 08:46

#53 / TorbenChrisS >

Det ser rigtigt godt ud. Her er et par ting jeg lige faldt over :)

1) Kør HTTPS/SSL. Det er også godt for din synlighed på Google idet krypterede sider rangeres højere.

2) Brødteksten for "Hvad er SEO" er meget solid, og kun de færreste vil gumle igennem den. Hold hellere den gode stil med blanding af grafik, korte rubrikker osv.

3) Priseksempler. Jeg ved godt der i branchen er verserende teorier om man bør skilte med priser eller ej, men er der ikke et eneste vejledende priseksempel kan jeg garantere for at der er mange potentielle kunder der surfer videre til tjenester der er mere transparente.

4) Menupunktet "Om os" - måske lige vis et kort med adresse hvor I ligger i tilfælde af man gerne vil mødes med jer? Derudover virker det lidt fattigt at "Om os" og "Kontakt" fører præcist samme sted hen. :)Med venlig hilsen
Jakob Dam | AdministratorVis karma-afgivelser
KARMA
Der er ikke afgivet karma til dette indlæg.#55

JoeCool

06/03 - 2017, 13:09#47 Elskov skrev:

#46 Randers, så det er et stykke væk :) Men der er også et sted her i byen, som jeg smutter ned til i morgen.

Fik du så en god oplevelse ved at deltage i rollespil? Jeg bor selv i et område, hvor der er pænt gang i at genopleve vikinge-æraen og vedligeholde den. Jeg er meget nysgerrig....men heller ikke helt ung længere. Imidlertid kan der vel findes en rolle til os seniorer, vil jeg tro.

Hvis andre hart gode erfaringer med denne pro-aktive hobby, så del dem gerne :)
 
Vis karma-afgivelser
KARMA
Der er ikke afgivet karma til dette indlæg.#56

CBM

22/03 - 2017, 07:58

Jeg overvejer smart uret no1 d6 3g

Jeg er ham
...der fandt en dk forhandler af uret
Http://icenter.dk/smartwatch/50-no1-d6-3g-smart-wa...

...der har læst xda tråden
https://forum.xda-developers.com/smartwatch/other-...

...der har læst at uret har vilde specs og at dens custom rom drejer meget ned for dens specs for at spare strøm

...der stadig er lidt i tvivl

...der syntes uret virker awesome

Fordele:

Komplet android 5.1

Quadcore cpu

Udskiftelig batteri

En masse sensorer

Kan bruge Google play

Kan rootes / der er custom roms

Sim kort holder

Fm radio

1 GB ram

Bt/wifi mv

 

Ulemper:

Ikke standard dumt ladekabel

Gammel enhed

Ingen sd kort

Kun 8 GB intern lager

Intet kamera

Ingen nfc

Lille batteri 450 mAh / kort batteri tid

Intet minijack

Ingen usb otg mv

Ingen trådløs opladning

Ingen ir

 

 

Pris er 770 ved en dk forhandler

Tanker?

 

 

 

 

 

 

 01000011 01000010 01001101 - Venter på det perfekte mobile OS som sikkert aldrig kommer.Vis karma-afgivelser
KARMA
Der er ikke afgivet karma til dette indlæg.#57

jakobdam

22/03 - 2017, 08:09

CBM >

Jeg har set og prøvet Apple Watch gen. 1 og 2, en række forskellige Android Wear-baserede bud, Pebble og nogle flere, og er kommet frem til at smartwatches endnu er for umodne til min smag.

Jeg har selv valgt et Casio G-Shock GB6900X, som via bluetooth er i stand til at kommunikere med min iPhone (virker også med Android). Den har vibrering og lydalarm til indkommende opkald og mails (og sms'er hvis det parres med en Androidtelefon) og autosynkroniserer tid fra mobiltelefonen (praktisk hvis man rejser mellem tidszoner).

Det har ingen smarte ting som pulsmåler eller strømslugende OLED-skærm. Til gengæld holder mit Casio til MEGET mere (Vandtæt ned til 30 ATM = 300m + stød- og støvsikkert) og holder batteri i 2 år. Faktisk mere, for nu er mit mere end 2 år gammelt og jeg har ikke skiftet batteri i det endnu :)

På trods af jeg har et smart ur som Casio G-Shock GB6900X bruger jeg til dagligt mekaniske ure (manuelt optræk, automatisk optræk).

 Med venlig hilsen
Jakob Dam | AdministratorVis karma-afgivelser
KARMA
Der er ikke afgivet karma til dette indlæg.#58

CBM

22/03 - 2017, 08:49

@jakob: det er også min konklusion baseret på hvad jeg har læst omkring Android Wear systemet og Samsungs Tizen baserede ure...

 

Jeg har dog ikke prøvet apple watch.

 

Casio G-Shock GB6900X ser lækkert ud, men det virker til at befinde sig midt imellem almindelige ure og smart ure?

Dog virker det til at have nogle smarte features.

 

Den mest interessante ting omkring det, er at du kan styre musikken fra uret.

Jeg har et BT headset jeg gav 150 kr for i kiwi, med det kan jeg høre musik, styre lyd, styre afspilning og modtage opkald. Det virker ganske godt.

 

 

Dog virker samsungs ure til at være meget lækkert udformet, jeg er vild med konceptet i at man kan dreje "kronen" og bruge den til at vælge ting i menuen.

 

Dog syntes jeg at 2-3000 + kr er for dyrt for et smart ur på nuværende tidspunkt (apple, samsung m.fl.).

Skal de op i smartphone priser så skal de også kunne erstatte en moderne smartphone 100% IMO :-)

 

Men det er netop fordi de eksisterende smart ure ikke har ret megen funktionalitet at jeg overvejer et ur der faktisk er en billig kina android telefon i forklædning (no 1 d6 3g), men som stadig kan vise notifikationer fra en telefon enten en android telefon eller en iphone.

 

Jeg ar bare i tvivl bl.a. om det er praktisk med en android telefon på armen.

Og om jeg bare skulle bruge mit ksix, det virker sådanset fint til de få ting det kan.

 

Mit nuværende smart ur hedder ksix og er et billigt kina ur til under 300 kr (mytrendyphone), men det kan vise notifikationer og sms beskeder ved installation af den tilhørende app, det virker fornuftigt nok. Dog skal man være skarp på at indstille ur og app korrekt. Men jeg er godt tilfreds til prisen.

 

ksix uret har en række features der ikke fungerer eller kun fungerer nogenlunde og andre der virker ok:

+kalender

+watch faces

+notifikationer

+sms beskeder

+kamera knap (styrer kamera på telefonen)

+ur og alarm

+stop ur

*opkald og musik (højtaler og mikrofon er af for dårlig kvalitet)

-søvn monitor virker ikke

-sedentary? virker ikke

-antilost virker ikke

-telefonbog virker ikke

-call logs virker ikke

-pedometer virker ikke

 

men på den anden side, så er det stadig meget ur for pengene når man ser på hvilke funktioner der virker på uret IMO

 

ksix uret snakker med telefonen via en bt com port, så kunne måske godt finde på at kigge lidt på det og se om man kunne lave sin egen lille app der kan sende information til uret via den bt com port :)

 

 

 01000011 01000010 01001101 - Venter på det perfekte mobile OS som sikkert aldrig kommer.Vis karma-afgivelser
KARMA
Brugernavn: Rating:

JoeCool Kan lide#59

jakobdam

22/03 - 2017, 11:54

Helt klart at Samsungs drejekrans er smart. Men batterilevetiden er en stopklods for mig - jeg orker simpelthen ikke at have endnu en gadget der skal lades hver eneste nat. 

Casio G-Shock GB6900X er smart fordi det netop holder på batteriet i meget lang tid - opgivet til 2 år, og jeg er som sagt over den grænse nu, og endda med ret ekstensivt brug.

Når jeg kører lange ture bruger jeg uret til at kontrollere musikken; start/stop og skift nummer.

Jeg har indstillet lyset i uret fra kun at være aktivt i 2 sekunder ved aktivering, til at være aktivt i 10 sekunder. Det dræner batteriet hurtigere, men det har så åbenbart ikke været et problem. :)

Jeg kigger i øjeblikket lidt på BlueTooth headsets, men jeg er MEGET kræsen hvad angår lyd. Jeg bruger lige nu FIIO E02i som mellemforstærker mellem min mobil (iPhone 6) og headset; Sony MDR-EX600. At finde en erstatning for det setup er umuligt lige nu indenfor BlueTooth headsets, uanset hvor høj en pris jeg er villig til at give.

Det der kommer tættest på er Optoma NuForce BE6i, som jeg planlægger at købe hvis der ikke findes bedre, når jeg om et halvt år skifter min mobil ud til en iPhone 7s. 

Ud fra hvad du skriver du søger ift. ur, så tror jeg da du vil være bedst tjent med noget LG Urbane eller Samsung Gear - men som du skriver de lidt pebrede lige nu. Brugt kan du dog finde det billigt - jeg kan se Apple Watch (generation 1) er nede under 1.000 kroner på DBA, og jeg tænker du også fint kan finde Urbane (generation 1) og Gear (generation 2 eller ældre) til under 1.000 derinde. :)Med venlig hilsen
Jakob Dam | AdministratorVis karma-afgivelser
KARMA
Der er ikke afgivet karma til dette indlæg.#60

CBM

22/03 - 2017, 15:06

@jakob: Joh brugt er selv en mulighed og batterimæssigt er det største problem pt

Ksix holder kun batteri en halv dag uanset hvor meget der spares på batteri mv

Dog viste det sig at flg funktioner alligevel virker:

+telefonbog

+call logs

 

Jeg har valgt at forsøge mig med et billigt 600 Kr Kina ur

 

Det er dual core med 470 mAh batteri og tænker det nok kan klare sig igennem en enkelt dag

Det fedeste ved uret er at det kører android... Dog en gammel 4.4 men nok til at jeg kan installere de apps jeg påtænker...  Som fx fallout 4 pip Boy appen og roccat powergrid

 

Android wear og tizen virker for begrænset i mine øjne

 

Men ok disse ure er også mest for sjov og underholdning  pt

 

 01000011 01000010 01001101 - Venter på det perfekte mobile OS som sikkert aldrig kommer.Vis karma-afgivelser
KARMA
Der er ikke afgivet karma til dette indlæg.^ Gå til top « Forrige   1 2 3 4 5   Næste »  Kun registrerede medlemmer kan skrive indlæg.Det er gratis at blive medlem. Klik her
 


 
Indsend nyhed »  
Seneste kommentarer i:
Hvad er dette?


Søges: Gammelt 486 bundkort til projekt.


Skærm / Skærmelement til Dell Vostro 3550 15.6"


Pas på: Dansk firma snyder Netflix-kunder


Min seneste besættelse...


VR-ready computer - er I klar? :)


AVG pinger ud af Techstart (hacked?)


Jeg er ham...


Apple Pay og Danmark?


TechStart har givet sit bud på årets bedste smartphone


10 dage siden sidste nyhed


Skype sound recorder


Gamle computere.


Engelsk pund nede med 10% - billigt elektronik :)


Standalone mikrofon.


Lexar introducerer 3 nye ultrakompa


SanDisk lancerer microSD-kort med 1


Pokémon Go spillere kan langt om læ


Alternativet, S og SF ønsker pant p


LG lancerer ny 31,5 tommer skærm me


Alienware udgiver tynd og letvægts


Nintendo udgiver nye trådløse retro


Sony lancerer PlayStation Classic


8K er på vej: 33 MPixels fjernsyn


JVC udgiver mere prisvenlig 4K DLP-


Sponsoreret artikel: Snabel a


Officiel Tor browser udkommer til A


Nintendo lancerer online service fo


Western Digital lancerer nye SSDer


ASUS Mixed Reality Headset kommer s